Dream come true!

Ένας οργανισμός, μια Lamborghini που βάφτηκε ροζ και ένας παρουσιαστής χρειάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η ευχή και να γίνει ο κόσμος μας λίγο καλύτερος

  • -
  • -

Η Emilia Palmer είναι ένα 8χρονο κοριτσάκι που ζει στη Μεγ. Βρετανία και αντιμετωπίζει μια σπάνια ασθένεια των πνευμόνων, εξαιτίας της οποίας περνάει τον περισσότερό της χρόνο σε δωμάτια νοσοκομείου και πάντα με φιάλη οξυγόνου για να ενισχύεται η αναπνοή της. Ένα από τα αγαπημένα της θέματα συζήτησης είναι τα αυτοκίνητα και πρόσφατα εξεδήλωσε την «τρελή» επιθυμία της να την πάει βόλτα ο Richard Hammond με μια ροζ Lamborghini. Ο οργανισμός Rays of Sunshine (που πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 18 ετών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας στη Μεγ. Βρετανία) έψαξε και βρήκε το αυτοκίνητο και κάλυψε τα έξοδα για το βάψιμό του –από λευκό σε έντονο ροζ- ενώ έκλεισε και το ραντεβού με τον R. Hammond που είναι εκ των πλέον δημοφιλών προσώπων στην Αγγλία και όχι μόνο.

Η χαρά και η συγκίνηση της μικρής δεν μπορεί να περιγραφεί, όταν είδε τον αγαπημένο της παρουσιαστή με την εκθαμβωτική ροζ Aventador να της προτείνει να την πάει βόλτα, κάτι που πραγματοποιήθηκε και καλύφθηκε τηλεοπτικά, δίνοντας και σε εμάς την ευκαιρία να σκεφτούμε λίγο πιο συναισθηματικά και ανθρώπινα.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...