Ήρθε Formula 1 στην Ελλάδα - Δείτε πού

Σπάνια έρχεται ένα μονοθέσιο της F1 στην Ελλάδα κι ακόμα πιο σπάνια έχουμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά, όμως τώρα μπορείτε να το δείτε από απόσταση αναπνοής.

  • -
  • -

Ποιος δεν θα ενθουσιαζόταν αν βρισκόταν δίπλα σε ένα μονοθέσιο που έχει συμμετάσχει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού;

Στην όψη και μόνο, οι παλμοί ανεβαίνουν και η σκέψη του επισκέπτη μεταφέρεται σε έναν αγώνα, με το ουρλιαχτό του τρίλιτρου V10 των 810 ίππων της Honda – από την εποχή που μας χάρισε τον πιο χαρακτηριστικό ήχο όλων των εποχών για την F1 – να «γεμίζει» την πίστα!

f1-monothesio-bar-honda-002

Πού θα δούμε το μονοθέσιο της F1;

Η BAR-Honda 002, του 2000, πήρε τη θέση της σε μια ειδικά διαμορφωμένη θέση, στον 4ο όροφο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Το μονοθέσιο που οδηγήθηκε από τον Jacques Villeneuve, Παγκόσμιο Πρωταθλητή F1 του 1997, σας περιμένει να το δείτε από κοντά, κατά την επίσκεψή σας στο Μουσείο.

Δείτε ακόμα: F1: Οι μισθοί των οδηγών της F1 για το 2024

Αυτή το μοναδικό έκθεμα αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της Formula 1, καθώς δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με ένα από τα πιο εμβληματικά μονοθέσια της εποχής. Η BAR-Honda 002 σηματοδότησε μια νέα εποχή για την ομάδα BAR, η οποία με την υποστήριξη της Honda άρχισε να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο της Formula 1.

 

Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση και τον ισχυρό κινητήρα της, η BAR-Honda 002 φέρει μαζί της και πλούσια ιστορία. Έχει συμμετάσχει σε 17 Grand Prix, κατακτώντας 2 βάθρα και 1 pole position. Σας προσκαλούμε να την θαυμάσετε από κοντά και να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...