Βόμβα στη Formula 1 – Ο Hamilton πάει στη Ferrari

Οι φήμες για συνεργασία μεταξύ Ferrari και Lewis Hamilton ακούγονται καιρό. Αυτήν τη φορά όμως, τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο Βρετανός θέλει το 8ο πρωτάθλημα με τη Scuderia.

  • -
  • -

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Frédéric Vasseur, δεν το έχει κρύψει. Ούτε ο Lewis Hamilton. Οι δυο τους έχουν συνομιλήσει σχετικά, βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνεργασίας. Εξάλλου, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, σε παλαιότερη δήλωσή του είχε αναφέρει πως είναι όνειρο κάθε οδηγού να τρέξει με τα χρώματα της ιστορικής ιταλικής ομάδας.

Πλέον, το όνειρό του, όπως και το όνειρο του Vasseur, αλλά και κάθε φίλου τη Ferrari αλλά και λάτρη της F1, έγινε πραγματικότητα. Το έγκυρο Sky Sport, έχει πρωτοσέλιδο την είδηση, αναφέροντας πως ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε με την ιταλική ομάδα.

 

Η μεγάλη ανακοίνωση θα γίνει άμεσα, με τον 39χρονο σούπερ σταρ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού να εντάσσεται στο δυναμικό της Scuderia από το 2025, αντικαθιστώντας τον Carlos Sainz. Ο Hamilton έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Mercedes που λήγει στο τέλος του 2025, αλλά θα καθίσει μόνο μια σεζόν στη γερμανική ομάδα και στη συνέχεια θα μετακομίσει στο Maranello, όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης.

Η συμφωνία του αιώνα

Με βάση πάντα τις αναφορές του Sky Sport News, οι εργαζόμενοι στο Brackley θα ενημερωθούν σήμερα κιόλας για την απόφαση του Lewis Hamilton να αποχωρήσει από τη Mercedes για χάρη της Ferrari.

hamilton

Θυμίζουμε πως, ο Charles Leclerc υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Ιταλούς.

Αναμένουμε την ανακοίνωση της Ferrari ή του Lewis Hamilton για να επιβεβαιωθεί η μεγάλη είδηση του Sky Sport F1.

πηγή: skysports.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...