Ποιος οδηγός F1 τρομάζει όταν βλέπει WRC; [video]

Τα αγωνιστικά του WRC είναι τρομακτικά γρήγορα, τόσο που ακόμα και αν είσαι οδηγός της Formula 1, μπορεί να τρομάξεις με αυτά που βλέπεις στην οθόνη.

  • -
  • -

Όποιος έχει δει αγωνιστικό του WRC να περνάει δίπλα του σε απόσταση αναπνοής, ξέρει ότι πρόκειται για μία εμπειρία που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ο τρόπος που κινούνται αυτά τα αυτοκίνητα, αλλά και πώς τα χειρίζονται οι οδηγοί τους, δημιουργεί σε όποιον παρακολουθεί μια αίσθηση τρόμου και δέους ταυτόχρονα. Μάλιστα, η ταχύτητα με την οποία περνάνε ανεξάρτητα από το ανάγλυφο είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα και αν βλέπεις video στο YouTube τρομάζεις.

Αυτά τα αισθήματα είναι ίδια σε όποιον και αν παρακολουθεί έναν από τους «θεούς» του WRC να πηγαίνει τέρμα γκάζι παντού, τόσο σε καθημερινούς ανθρώπους όσο και σε οδηγούς οι οποίοι κινούνται με τα ταχύτερα αγωνιστικά που υπάρχουν στον πλανήτη Γη, εκείνους της Formula 1. Ναι, τους οδηγούς που συνηθίζουμε να αποκαλούμε και «πιλότους».

Lando Norris

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Lando Norris. Μάλιστα ο Βρετανός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Η σεζόν του 2022 είναι η τέταρτη στην καριέρα του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο πρωτάθλημα του κόσμου, φορώντας από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα την στολή της McLaren.

Κορυφαία στιγμή στην πορεία του ήταν η pole position στην Ρωσία το 2021, ενώ βρέθηκε σε θέση να κερδίσει τον αγώνα της Monza την ίδια χρονιά αλλά δεν επιτέθηκε, καθώς στην πρώτη θέση ήταν ο έτερος οδηγός της McLaren, ο Daniel Ricciardo.

Δείτε ακόμα: Rally Acropolis: Η υπερειδική στο ΟΑΚΑ και όλο το πρόγραμμα

Στο video βλέπουμε τον Βρετανό να παρακολουθεί πλάνα από Ειδικές Διαδρομές του WRC, μην μπορώντας να πιστέψει πως ό,τι βλέπει είναι αλήθεια. Είναι πολλές οι φορές που τον ακούμε να βγάζει διάφορα επιφωνήματα έκπληξης, αναρωτιέται συνεχώς πώς γίνεται και δεν φεύγουν τα αυτοκίνητα από την πορεία τους, δεδομένου του πόσο σκληρές είναι οι διαδρομές και πόσο γρήγορα κινούνται, ενώ κάποια στιγμή λέει ότι θέλει να οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά πιστεύει ότι θα τρακάρει.

Εσύ πώς αντιδράς όταν βλέπεις ένα αγωνιστικό του WRC να πηγαίνει τέρμα γκάζι παντού; Εντυπωσιάζεσαι περισσότερο από τα video ή όταν τα βλέπεις από κοντά στο Ακρόπολις;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...