O Carlos Sainz άφησε το Volkswagen Golf του και πήρε Ferrari! (video)

Ως οδηγός της Ferrari στη Formula 1, ο Carlos Sainz δεν θα μπορούσε να μην οδηγεί ένα μοντέλο της Scuderia και στο δρόμο.

  • -
  • -

Όταν έγινε 18 ετών, ο Carlos Sainz έλαβε ένα εκπληκτικό δώρο από τους γονείς του: ένα Volkswagen Golf. Το μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο συντρόφευσε για πολλά χρόνια τον οδηγό της F1 και μάλιστα, κυκλοφορούσε με αυτό όσο έτρεχε για την Toro Rosso, τη Renault και τη McLaren. Πλέον όμως αγωνίζεται με τα χρώματα της Ferrari. Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό! Οπότε, αποχωρίζεται για πρώτη φορά το Golf του.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, βλέπουμε τον Sainz να φτάνει στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Μαρανέλο οδηγώντας μια Alfa Romeo Giulia. Μπορεί να μην αποκαλύπτει ποια Ferrari θα αποκτήσει, όμως από μια φωτογραφία του εσωτερικού, ίσως να μπορούμε να μαντέψουμε πως πρόκειται για μια 812 Competizione, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 999 μονάδες, μαζί με 599 μονάδες ακόμη για την Aperta έκδοση με την αποσπώμενη οροφή.

Μέσα στο βίντεο ο Sainz λέει ότι θα περιμένει για περισσότερο από ένα χρόνο, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τελικά επέλεξε το ανοικτό μοντέλο, έναντι του Coupe! Όποιο κι αν πήρε τελικά, αφιέρωσε αρκετό χρόνο προκειμένου να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του. Τον βλέπουμε να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα εξατομίκευσης και να επιλέγει ανάμεσα σε ταπετσαρίες, διάφορες λεπτομέρειες, καθίσματα και πολλά άλλα, ενώ ο αριθμός 55 (που φέρει και το μονοθέσιό του) θα κοσμεί το εσωτερικό της νέας Ferrari του.

Ο ίδιος λέει ότι το δίλλημα που έχει είναι αν θα επιλέξει μια σκληροπυρηνική, αγωνιστική προσέγγιση στην εξατομίκευση της Ferrari που θα αποκτήσει ή αν θέλει κάτι πιο πολυτελές, στιλάτο και μοναδικό. Αν τελικά επέλεξε την 812 Competizione, το αυτοκίνητο θα έχει έναν V12 κινητήρα 6.5 λίτρων κάτω από το καπό, με απόδοση 830 ίππων και 692 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων και σίγουρα, πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές Ferrari όλων των εποχών!


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...