To όνομα Schumacher επιστρέφει στην Formula 1!

Ο γιος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher, Mick, συμφώνησε και θα οδηγήσει για λογαριασμό της Haas το 2021

  • -
  • -

Η Haas είναι η ομάδα που θα δώσει την ευκαιρία στον Mick Schumacher να κάνει το ντεμπούτο του στην Formula 1 τη νέα χρονιά. Ο γιος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Michael Schumacher, συμφώνησε για περισσότερα από δύο χρόνια, με τη σχετική ανακοίνωση να μην γνωστοποιεί την ακριβή διάρκεια του συμβολαίου. Ο 21χρονος Γερμανός φέτος αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula2 και είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ απομένει ένας αγώνας για την ολοκλήρωση του θεσμού. Ο Schumacher που είναι μέλος της ομάδας νέων της Ferrari, θα αποτελέσει μαζί με τον Nikita Mazepin το νεανικό και δυναμικό δίδυμο της Haas τη νέα χρονιά.


Ο επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας, Guenther Steiner έσπευσε να δηλώσει πως ο Mick κέρδισε τη θέση με το σπαθί του, και όχι λόγω του ονόματος του. Οι νίκες, τα πόντιουμ και οι επιδόσεις του το 2020 ήταν τα στοιχεία που ώθησαν τον Steiner να του δώσει την ευκαιρία. Μάλιστα, ο Mick Schumacher θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί με τη νέα του ομάδα και το μονοθέσιο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi, αφού πρόκειται να το οδηγήσει στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Ο 21χρονος ενθουσιασμένος ευχαρίστησε την Haas, τη Ferrari που τον εμπιστεύθηκαν, αλλά και την οικογένεια του για την στήριξη στην προσπάθεια του να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μετά τους Michael και Ralf, ο Mick θα είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας Schumacher που θα αγωνιστεί στην Formula 1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...