Ο Michael Schumacher κερδίζει ακόμη! Ψηφίστηκε ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της F1

Μετά από σχετική ψηφοφορία, οι φίλοι της F1 ξεχώρισαν τον Schumacher ανάμεσα στους μεγαλύτερους πιλότους και τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Formula 1

  • -
  • -

Με δεδομένο το γεγονός ότι η αγωνιστική δράση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό έχει «παγώσει», μία από τις τάσεις της εποχής είναι οι ψηφοφορίες. Μετά από αυτή του WRC, μέσω της οποίας οι φίλοι των αγώνων Ράλι ανέδειξαν τον Carlos Sainz ως τον κορυφαίο όλων των εποχών, σειρά είχε η Formula 1. Μέσα από την επίσημη σελίδα της ξεκίνησε μία ψηφοφορία, ρωτώντας τον κόσμο ποιον θεωρεί ως την προσωπικότητα που επηρέασε σε μεγαλύτερο βαθμό την Formula 1.



Η διαδικασία ξεκίνησε με 32 ονόματα, οκτώ από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες (οδηγοί, μηχανικοί, επικεφαλής ομάδων και πρόσωπα που άλλαξαν την ιστορία του σπορ). Μετά από σειρά ψηφοφοριών, οι φίλοι της F1 κατέληξαν σε δύο ονόματα. Αυτά των Michael Schumacher και Bernie Ecclestone. Και ανάμεσα στους δύο, ο Γερμανός πολυπρωταθλητής αναδείχθηκε με διαφορά ως ο άνθρωπος που επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον το θεσμό.

Οι… αναμετρήσεις ήταν head to head και για να επικρατήσει στο τέλος ο Schumacher χρειάστηκε να ξεπεράσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της Formula 1. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το δρόμο του Schumacher προς τον τελικό:

Εναντίον του Nika Lauda, 56% - 44%

Εναντίον του Ayrton Senna, 52% - 48%

Εναντίον του Juan Manuel Fangio, 72% - 28%

Εναντίον του Enzo Ferrari, 54% - 46%

Τελικός: Εναντίον του Bernie Ecclestone, 61% - 39%

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...