F1: The Max (Verstappen) effect!

  • -
  • -

Το μεγάλο θέμα συζήτησης στο Βραζιλιάνικο GP ήταν το συμβάν ανάμεσα στον Max Verstappen και τον Esteban Ocon, όταν ο δεύτερος προσπάθησε να περάσει τον πρωτοπόρο, όντας ένα γύρο πίσω, πέφτοντας τελικά πάνω στον Ολλανδό. Στην συνέχεια ο Verstappen ήρθε στα «χέρια» με τον Ocon όταν πήγαν για να ζυγιστούν. Ρωτήθηκα αρκετές φορές για το ποιος έφταιγε και η απάντηση την είχε δώσει ο Hamilton στο τέλος του αγώνα. «Εσυ είχες να χάσεις περισσότερα από αυτόν (Ocon)». 

O Verstappen είναι το πιο hot όνομα μετά από τον Hamilton αυτή τη στιγμή στην F1. Πλέον η Max-mania έχει χτυπήσει κόκκινο. Ειδικές κερκίδες σε διάφορους αγώνες, Verstappen village από φιλάθλους που κάνουν κάμπινκ, και το πορτοκαλί – σήμα κατατεθέν των οράνιε – κοσμεί πολλές πίστες. Η F1 ποντάρει πολλά στον νεαρό Ολλανδό και για αυτόν τον λόγο έχει ζεσταθεί και το ενδιαφέρον για την επιστροφή ενός Ολλανδικού GP από την Liberty Media. 

Στο φίλαθλο κοινό ο Verstappen αντιστοιχεί με έναν οδηγό που δίνει θέαμα, νεύρο και «το κάτι διαφορετικό». Από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε να έρχεται σαν μετεωρίτης στην F1, αμέσως καταλάβαμε ότι είχαμε να κάνουμε με κάτι ξεχωριστό. Θα μπορέσει αυτός ο οδηγός να αφήσει εποχή στην F1 καθώς όπως γίνεται σε όλα τα σπορ ψάχνουμε τον «μετά-κάποιον». 

Ο Verstappen αρχίζει και βάζει μυαλό. Η οδήγησή του βελτιώνεται συνεχώς και αρχίζει να «λειαίνει» τις γωνίες στην απόδοσή του. Η Red Bull Racing ποντάρει πολλά πάνω του και θα αρχίζει να ξεπληρώνει ο μικρός με την ώριμη απόδοσή του. Μάλιστα ο Hamilton σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερος για να μπορεί να παλέψει εναντίον του Verstappen και Leclerc. 

Η επόμενη μέρα της F1 θα έχει τον Verstappen για λαμπρό αστέρι και είναι σίγουρα το next big thing και πολύς κόσμος έχει επενδύσει πάνω του. Όλοι μας έχουμε επενδύσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...