Σχημάτισαν το μονοθέσιο της Mercedes-AMG για να τιμήσουν τον Hamilton (vid)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε την έδρα της αγωνιστικής ομάδας στη Μ. Βρετανία

  • -
  • -

Με τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του στη Formula 1 εξασφαλισμένο, ο Lewis Hamilton ήταν το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων της Mercedes-AMG Petronas. Αρχικά ο 33χρονος οδηγός έγινε δεκτός στο Brixworth, εκεί όπου κατασκευάζονται οι αγωνιστικοί κινητήρες, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την έδρα της ομάδας στο Brackley, περίπου 40 km νοτιότερα.

Μαζί βέβαια με τον Hamilton πανηγυρίζει και η Mercedes-Benz, που κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών. «Η εικόνα να με περιμένουν όλοι στην είσοδο του εργοστασίου ήταν μοναδική», σχολίασε ο Βρετανός οδηγός. «Είμαι πλέον αρκετά χρόνια στη Formula 1, όμως το πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι οι εργαζόμενοι στην ομάδα μου δίνει κίνητρο να αποδίδω όλο και καλύτερα».

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους απαραίτητους πόρους, κάτι που δεν είναι πάντα δεδομένο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους, που έχουν κίνητρο και παραμένουν γεμάτοι ενέργεια», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes-Benz, Toto Wolff.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...