Fiat: Προσφορές για diesel

Οδηγώντας οικονομικά με ένα Fiat Multijet

  • -
  • -

Τα νέα δεδομένα που δημιούργησαν στην ελληνική αγορά η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης και πρόσφατα η καθιέρωση του «πράσινου δακτυλίου», δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν αδιάφορη την Fiat Hellas που εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί στην τεχνολογία των diesel και κατασκευάζει τα αυτοκίνητα με το μικρότερο μέσο όρο εκπομπής CO2 στην Ευρώπη.

Η νέα προωθητική ενέργεια της FGAH προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να επωφεληθεί από αυτή την τεχνολογική πρωτοπορία στους κινητήρες diesel σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το Fiat Punto diesel από 10.950€ (αφορά την έκδοση 1.3 Multijet 75hp 3θυρo POP) και περιλαμβάνει όφελος απόσυρσης), ενώ αντίστοιχα με 12.540€ μπορεί να επιλέξει την έκδοση των 85hp (1.3 Multijet 85hp 3θυρο Easy) η οποία συνδυάζει υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Fiat 500 με τον κορυφαίο κινητήρα 1.3 Multijet 95hp από μόλις 12.950€ με υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.