Alfa Romeo: Προσφορές για Giulietta

Εκπτώσεις σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

  • -
  • -

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τους φίλους της Alfa Romeo να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει μέσα από την υπηρεσία Alfa Gain τη δυνατότητα αγοράς συγκεκριμένων μοντέλων σε προνομιακές τιμές. Το Alfa Gain διαθέτει μια σειρά από μοναδικές προσφορές και για εκδόσεις της Giulietta. Πρόκειται για ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων αυτοκινήτων, τα οποία διαθέτουν πλούσιο extra εξοπλισμό και προσφέρονται με σημαντικό όφελος τιμής επιπλέον των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει μία Giulietta 1.4 TB 120 hp Progression μόνο με 16.700 ευρώ, μία 1.4 TB 120 hp Distinctive με σπορ πακέτο 17'' και δερμάτινο σαλόνι μόνο με 19.530 ευρώ, ή ακόμα μία 1.4 Multiair 170 hp Distinctive μόνο με 20.840 ευρώ (οι παραπάνω τιμές ισχύουν με απόσυρση και χρηματοδότηση μέσω FGA Bank)..

Για να χρησιμοποιήσει ο ενδιαφερόμενος την υπηρεσία Alfa Gain, αρκεί να επισκεφθεί τη διεύθυνση http://cf.alfaromeo.gr/gain στο Internet και να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων. Στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει με τον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo που προτιμάει και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξε.

Η λίστα με τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας Alfa Gain ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.