Fiat Group Hellas: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

  • -
  • -

Ένα νέο τρόπο χρηματοδότησης, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στο σημερινό κλίμα που διαμορφώνεται στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, προσφέρει η Fiat Group Automobiles Hellas μέσω της FGA Bank.

 

Η Fiat Group Automobiles Hellas δημιούργησε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αγοράς αυτοκινήτου, με σταθερό επιτόκιο 3,9%, με 0% προκαταβολή και δυνατότητα εξόφλησης μέχρι 72 μήνες, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές να αποκτήσουν το μοντέλο Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Επαγγελματικό που επιθυμούν.

 

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ομίλου Fiat προσφέρεται με τις καλύψεις “PROTECT” και περιλαμβάνει:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Groupama
  • Πρόγραμμα CPI προστασία πληρωμών: το πρόγραμμα αυτό προστατεύει ουσιαστικά τον πελάτη, εξασφαλίζοντας την ομαλή αποπληρωμή του δανείου του από απρόβλεπτα γεγονότα στην περίπτωση ακούσιας ανεργίας, ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Πρόγραμμα GAP κάλυψη ολικής απώλειας: το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή κλοπής του αυτοκινήτου, πληρώνοντας ένα πραγματικό bonus για τις δαπάνες αντικατάστασης του παλαιού αυτοκινήτου.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο τρόπο χρηματοδότησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις εκθέσεις αυτοκινήτων Fiat καθώς και στα τηλέφωνα 210 99 88 777 και 800 11 500 800.