Kia Xceed Plug-in: Με μηδενικά Τέλη και 1.000 € φθηνότερο

Το δημοφιλές crossover εκτός από βαριά εξηλεκτρισμένο, τώρα έρχεται και με χαμηλότερη τιμή.

  • -
  • -

Ότι το Kia Xceed έχει κλέψει καρδιές από τότε που παρουσιάστηκε είναι γνωστό τοις πάσι. Η εντυπωσιακή του σπορτίφ εμφάνιση σε συνδυασμό με τα crossover στοιχεία και πολλά ακόμη το έκαναν ένα από τα πιο θελκτικά μοντέλα της αγοράς. Κάτι που συνεχίστηκε φυσικά και στην ανανεωμένη εκδοχή του η οποία εκτός από φρέσκια εμφάνιση, έφερε και νέες τεχνολογίες. Στην γκάμα εκτός τις προτάσεις Mild Hybrid βενζίνης και diesel, προστέθηκε και το πιο εξηλεκτρισμένο Plug-In Hybrid σύνολο των 141 ίππων, το οποίο τώρα μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση 1.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο τιμοκατάλογο της μάρκας η μοναδική έκδοση του XCeed PHEV, 1.6lt 141ps 6DCT EX Platinum, είναι διαθέσιμη με τιμή 38.290 € για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Σε αυτή περιλαμβάνονται και 5 χρόνια δωρεάν service.

front

Θυμίζουμε ότι το Xceed Plug-in διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 11 kWh, η οποία προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 48 km, δίχως να ενεργοποιηθεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης. Το μοτέρ βενζίνης είναι ατμοσφαιρικό 1.6 λίτρου και η συνολική απόδοση του συστήματος ορίζεται στους 141 ίππους. Τη μετάδοση της κίνησης στον εμπρός άξονα αναλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των έξι σχέσεων.

Δείτε ακόμη: Kia EV9: Οι τιμές στην Ελλάδα - Πότε έρχεται στις εκθέσεις

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.