Έπεσαν οι τιμές των SEAT Ibiza & Arona: Ετοιμοπαράδοτα από 15.990 €

Η SEAT προχώρησε σε μείωση τιμής για δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της, τα οποία μάλιστα όποιος παραγγείλει θα τα παραλάβει άμεσα.

  • -
  • -

Το SEAT Ibiza είναι ένα από τα διαχρονικότερα και πιο αγαπημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Όσο για το Arona, μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη ιστορία πίσω του, όμως κατάφερε γρήγορα να αγαπηθεί και να πετύχει υψηλά νούμερα πωλήσεων στην Ελλάδα.

Σε ένα περιβάλλον όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα γύρω μας, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, η SEAT κάνει τη διαφορά και ρίχνει την τιμή των Ibiza και Arona. Ειδικά στην περίπτωση του Ibiza, πρόκειται για τιμή που τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε εύκολα στην κατηγορία.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a8493badfc0956b83c0228f674653c7e.jpeg

Συγκεκριμένα, η βασική έκδοση του ισπανικού εκπροσώπου στο B segment έχει δεχτεί μείωση της τάξης των 500 ευρώ. Το αποτέλεσμα είναι η τιμή του SEAT Ibiza να ξεκινάει από τα 15.990 ευρώ μετον κινητήρα 1,0 λίτρου των 80 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, στο εξοπλιστικό επίπεδο Reference. Αντίστοιχη μείωση έχει γίνει και στην τιμή του ισπανικού B-SUV, οπότε η βασική έκδοση του SEAT Arona πλέον ξεκινάει από τα 19.990 ευρώ. Σε αυτήν την τιμή ο κινητήρας είναι 1,0 λίτρου, αποδίδει 95 ίππους, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και πρόκειται για το εξοπλιστικό επίπεδο Style.

Δείτε ακόμα: Αριθμοί ρεκόρ για τη SEAT - Την εκτόξευσε η CUPRA

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα SEAT Ibiza και SEAT Arona είναι ετοιμοπαράδοτα. Κατά συνέπεια, όποιος προχωρήσει στην αγορά τους δεν θα χρειαστεί να περιμένει, αλλά θα παραλάβει το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του άμεσα. Δείτε εδώ όλες τις προσφορές στην ελληνική αγορά