Ψάχνεις SUV; Πρόλαβε τα Ford Puma και Kuga με προνομιακό επιτόκιο!

Η απόκτηση ενός SUV της Ford γίνεται τώρα ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα, χάρη στα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για τα Puma και Kuga.

  • -
  • -

Μετά το καλοκαίρι, η επιστροφή στους… κανονικούς ρυθμούς της ζωής σου μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, με προσιτό τρόπο. Σε αυτό βοηθούν τα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Ford έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα Puma και Kuga, τα SUV που κυριαρχούν σε άνεση και ευελιξία, ακόμα πιο εύκολα.

Τα δύο SUV της μάρκας έχουν γίνει τόσο δημοφιλή, επειδή συνδυάζουν τον περιορισμένο όγκο που τα καθιστά ευέλικτα στην πόλη, με τις αυξημένες δυνατότητες για εξορμήσεις στη φύση!

Ford Puma: Συμπαγές αλλά ευρύχωρο

Ford Puma

Το Puma ξεχειλίζει από σύγχρονες τεχνολογίες, ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση, ξεκούραση και ασφάλεια. Διαθέτει σύστημα έκτακτης υποβοήθησης τιμονιού, σύστημα που ανιχνεύει εάν οδηγείς αντίθετα από την κατεύθυνση της κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας, φώτα LED, σύστημα επιτήρησης «τυφλών σημείων», σύστημα αναγνώρισης σημάτων του Κ.Ο.Κ., σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, επιτήρηση κόπωσης του οδηγού, σύστημα ανίχνευσης οχημάτων όταν κάνεις όπισθεν και πολλά άλλα.

Αυτός ο μικρός θησαυρός της πόλης είναι ετοιμοπαράδοτος και μπορεί να γίνει τώρα δικός σου από 23.995 €. Απόκτησε το μέσω του προγράμματος Ford Plus που προσφέρει επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή 20%, από 4.799 €, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000 €.

Ford Kuga: Έτοιμο για περιπέτεια

Ford Kuga

Διαθέσιμο με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.5 EcoBoost, το Kuga προσφέρει οικονομικές μετακινήσεις χωρίς να υστερεί σε επιδόσεις. Παράλληλα τα πέντε προγράμματα οδήγησης προσαρμόζουν το Kuga στις εκάστοτε ανάγκες του οδηγού, ενώ κάτω από την ομπρέλα του Co-Pilot 360 βρίσκονται όλα τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που θα κάνουν τις διαδρομές σου ασφαλείς, ξεκούραστες και απολαυστικές. Μέσα στην καμπίνα θα νιώσεις άνετα με την εργονομία και την ευελιξία του, με το πίσω κάθισμα να δίνει διαφορετικές επιλογές και κάθε μετακίνηση και κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.

Μπορείς να το κάνεις δικό σου με το πρόγραμμα Ford Plus που προσφέρει επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802 €, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 2.141 €. Επιπλέον, για το Κuga Plug-in Hybrid, προσφέρονται δωρεάν 3 χρόνια συντήρηση, για λίγες ημέρες ακόμη.

Ford Kuga ST-line: Η επιλογή της οικογένειας

Ford Kuga

Το Κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης ST-Line δίνει στο Kuga μια σπορ εσάνς που το κάνει να ξεχωρίζει εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό την έκδοση «προδίδει» το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, το οποίο μάλιστα είναι «flat bottom». Επιπλέον το Kuga ST-Line εξοπλίζεται με τον κινητήρα 1.5 EcoΒoost 150 PS και διαθέτει σπορ ανάρτηση που σε συνδυασμό με την πλήρη σειρά συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, κάνει την εμπειρία οδήγησης ασφαλή και ευχάριστη.

Το μοντέλο με το πρόγραμμα Ford Plus αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους πολύτεκνους, με τιμή από 28.271 € (με απαλλαγή Τέλους Ταξινόμησης και όφελος Ford Plus).

Ford Kuga Plug-in hybrid: Το τέλειο εταιρικό SUV

Ford Kuga PHEV

Στην plug-in υβριδική έκδοση του, το μοντέλο χρειάζεται μόλις 3,5 ώρες για να φορτίσει την μπαταρία των 14,4 kWh και μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για απόσταση έως και 66 χιλιόμετρα. Το Ford Kuga ST-Line X Plug-in hybrid, το οποίο ήταν το πρώτο σε πωλήσεις Plug-in Hybrid αυτοκίνητο στην Ευρώπη το 2021 και το 2022, ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει.

Διαθέτει ημιδερμάτινα καθίσματα, αυτόματη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών καθώς και ηχοσύστημα B&O με 10 ηχεία. Τώρα μπορεί να γίνει δικό σου με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease 335 € και μηδενικό εταιρικό φόρο, οπότε αποτελεί την ιδανική πρόταση για εταιρικό αυτοκίνητο.

Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα μοντέλο της Ford με προνομιακή τιμή και χρηματοδότηση μέχρι το τέλος του μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου έναν επίσημο έμπορο Ford ή μπες στο www.ford.gr.