Νέο Opel Crossland: Γιατί αποτελεί την απόλυτη λύση στα B-SUV

Σύντομος χρόνος παράδοσης, εγγύηση τιμής, επιδότηση ανταλλαγής και 5 χρόνια εγγύηση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Opel Crossland την απόλυτη επιλογή στα B-SUV.

  • -
  • -

Ψάχνετε ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει αξιοπιστία, πρακτικότητα και χώρους, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικογένειας; Η αναζήτηση σταματάει στο Opel Crossland. Ένα εντυπωσιακό SUV που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει στον μέγιστο βαθμό όλες τις παραπάνω ανάγκες, εύκολα και απροβλημάτιστα, από την πρώτη στιγμή.

Στον πυρήνα του Opel Crossland είναι τα προηγμένα χαρακτηριστικά και η πρωτοποριακή τεχνολογία, γνωρίσματα τα οποία εκφράζονται με λύσεις όπως οι AFL LED προβολείς, τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR και τα συρόμενα πίσω καθίσματα. Όλα τα παραπάνω έχουν στόχο το γερμανικό μοντέλο να δίνει προτεραιότητα στην ευημερία σας στο δρόμο. Εξοπλισμένο με ένα ισχυρό σύνολο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προσφέρει ηρεμία και σιγουριά σε κάθε διαδρομή. Είτε οδηγείτε σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, είτε ταξιδεύετε μακριά από αυτή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Crossland έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει εσάς και τους αγαπημένους σας. Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση!

2-opel-crossland-crossover-suv-adv

Γρήγορη παραλαβή, εγγυημένη τιμή, ξεγνοιασιά για 5 χρόνια

Κουραστήκατε να περιμένετε μήνες για να φτάσει το νέο σας αυτοκίνητο; Μην ψάχνετε άλλο! Το Opel Crossland είναι εδώ και έρχεται στα χέρια σας με σύντομο χρόνο παράδοσης, για να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία. Πείτε αντίο στις μεγάλες περιόδους αναμονής και καθίστε πίσω από το τιμόνι του crossover των ονείρων σας.

Επιπλέον, το Opel Crossland διατίθεται με εγγύηση τιμής. Οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να οδηγήσουν σε αβεβαιότητα το διάστημα από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή του αυτοκινήτου. Με το Opel Crossland, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η τιμή που συμφωνήσατε τη στιγμή της παραγγελίας σας θα παραμείνει αμετάβλητη, ακόμη και αν υπάρξουν αλλαγές στο μεσοδιάστημα. Η δέσμευση της εταιρείας για διαφάνεια και ικανοποίηση του πελάτη σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε εκπλήξεις όταν έρθει η ώρα να παραλάβετε το όχημά σας.

3-opel-crossland-crossover-suv-adv

Επιπλέον, το Opel Crossland καλύπτεται από εγγύηση 5 ετών. Έτσι, μπορείτε να είστε ήσυχοι και ξέγνοιαστοι για πολύ καιρό. Το Crossland, όπως κάθε αυθεντικό Opel, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του, με την εκτεταμένη εγγύηση να αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να σας προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία ιδιοκτησίας.

Πολλές επιλογές σε αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες

Το κομψό εξωτερικό του Opel Crossland συνδυάζεται με εντυπωσιακή απόδοση. Εξοπλισμένο με μια σειρά οικονομικών και ισχυρών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών βενζίνης και πετρελαίου, το Crossland προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Είτε πλοηγείστε στους δρόμους της πόλης είτε ξεκινάτε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, αυτό το crossover προσφέρει την τέλεια ισορροπία ευελιξίας και αποδοτικότητας καυσίμου.

4-opel-crossland-crossover-suv-adv

Η πλήρης γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.2 Turbo με βενζίνη, που αποδίδει 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ το ίδιο σύνολο προσφέρεται και σε έκδοση 130 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, για απόλυτη ευκολία μετακίνησης στην πόλη. Από την άλλη, το Crossland προσφέρεται και με 1.5 Diesel, ο οποίος έχει ισχύ 110 ίππων και ζητά μόλις 4,8 lt/100 km (μέση κατανάλωση WLTP), αποτελώντας τον ιδανικό σύντροφο για όποιον θέλει να γράφει ασταμάτητα χιλιόμετρα.

Βρείτε το δικό σας Crossland, τώρα και με επιδότηση ανταλλαγής

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η επιδότηση ανταλλαγής που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel, κάνοντας τη διαδικασία της μετάβασης από το παλιό σας αυτοκίνητο, στο νέο Crossland ακόμα πιο απλή και εύκολη. Η επιδότηση ανταλλαγής θα σας επιτρέψει να έχετε μία πολύ καλή τιμή για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας ανάλογη με την αξία του. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία της ιδιωτικής πώλησης του αυτοκινήτου σας σε πιθανούς αγοραστές, ούτε να συμβιβαστείτε με τη χαμηλή τιμή που σας προσφέρουν οι έμποροι μεταχειρισμένων. Η Opel έχει φροντίσει ώστε η διαδικασία να είναι ομαλή και βολική για εσάς.

Το Opel Crossland αποτελεί την απόλυτη πρόταση στα B-SUV. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς το crossover που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας χωρίς την ταλαιπωρία των μεγάλων χρόνων αναμονής, και να ζήσετε τη χαρά της οδήγησης ενός ολοκαίνουργιου Opel Crossland. Διαμορφώστε εδώ το δικό σας Crossland ή επισκεφθείτε σήμερα την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Opel, για να το γνωρίσετε από κοντά!

Advertisement