Δώσε αξία στο παλιό σου αυτοκίνητο: Άλλαξέ το με ένα Opel

Η καλύτερη τιμή πώλησης του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας, και το καλύτερο καινούργιο hatchback ή SUV, σας περιμένουν σήμερα στην Opel.

  • -
  • -

Θέλετε κι εσείς να αντικαταστήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα ολοκαίνουργιο Opel, με τεχνολογία αιχμής και κομψή σχεδίαση; Τώρα μπορείτε να κάνετε αυτό το στόχο πραγματικότητα ακόμα πιο εύκολα, χάρη στο νέο πρόγραμμα «Επιδότηση Ανταλλαγής»

opel-corsa

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα «Επιδότηση Ανταλλαγής»

Η Opel κατανοεί ότι το παλιό σας αυτοκίνητο εξακολουθεί να έχει αξία και θέλει να διασφαλίσει ότι θα την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Όταν φέρνετε το μεταχειρισμένο όχημά σας, η Opel θα αξιολογήσει την κατάστασή του και θα σας προσφέρει αντάλλαγμα μεγαλύτερο από την εμπορική του αξία, μέχρι και κατά 2.700 €. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία της ιδιωτικής πώλησης του αυτοκινήτου σας σε πιθανούς αγοραστές, ούτε να συμβιβαστείτε με τη χαμηλή τιμή που σας προσφέρουν οι έμποροι μεταχειρισμένων. Η Opel έχει φροντίσει ώστε η διαδικασία να είναι ομαλή και βολική για εσάς.

opel-crossland-suv

Η «Επιδότηση Ανταλλαγής» θα σας επιτρέψει να έχετε μία πολύ καλή τιμή για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας ανάλογη με την αξία του, κάτι που θα σας βοηθήσει σημαντικά στην απόκτηση του νέου σας Opel, όποιο και αν είναι αυτό. Το κομψό και συμπαγές Corsa, το νέο Astra, το ευέλικτο Mokka, το ευρύχωρο Crossland και το πολυτελές και ισχυρό Grandland, γίνονται πιο προσιτά χάρη στο πρόγραμμα «Επιδότηση Ανταλλαγής». Εσείς απλώς επιλέξτε το Opel που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας!

opel-mokka-suv

Τι σημαίνει η επιλογή ενός μοντέλου της Opel

Όχι μόνο θα επωφεληθείτε από τα οικονομικά πλεονεκτήματα του προγράμματος «Επιδότηση Ανταλλαγής», αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε την προηγμένη τεχνολογία της Opel, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και την ανώτερη δυναμική οδήγηση που προσφέρουν. Τα οχήματα Opel είναι γνωστά για τους αποδοτικούς κινητήρες τους, το άνετο εσωτερικό τους και τα υπερσύγχρονα συστήματα infotainment. Είτε μετακινείστε στη δουλειά σας, είτε ξεκινάτε μια οικογενειακή περιπέτεια, είτε απλά απολαμβάνετε τον ανοιχτό δρόμο, ένα Opel θα ανεβάσει την οδηγική σας εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η Opel έχει μια λύση για κάθε ανάγκη

Η γκάμα της Opel μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε υποψήφιου αγοραστή. Το hatchback Corsa και το crossover Mokka είναι τα ιδανικά μοντέλα για το απόλυτο urban lifestyle. Αμφότερα έχουν κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων, ενώ στο Mokka υπάρχει και η επιλογή για σύνολο πετρελαίου. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, οι οποίες συνδυάζουν τον αυξημένο οικολογικό χαρακτήρα με την αποδοτικότητα. Η νεότερη και αναβαθμισμένη γενιά των μοντέλων διακρίνεται για την αυξημένη αυτονομία που σας επιτρέπει να ζείτε με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο χωρίς χιλιομετρικούς περιορισμούς.

opel-astra

Οι οικογενειακές απαιτήσεις καλύπτονται με το αναγνωρισμένο και αγαπημένο από το ελληνικό κοινό, Astra. Το οποίο εκτός από την πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel διατίθεται και σε έκδοση plug-in hybrid, αποτελώντας μια ιδανική πρόταση αυτοκινήτου για εταιρική χρήση.

Στα οικογενειακά SUV, η γκάμα ξεκινά με το Crossland, το οποίο συνδυάζει την εντυπωσιακή σχεδίαση με την πρακτικότητα. Οι compact διαστάσεις του εξασφαλίζουν ευελιξία στην πόλη, αλλά και χώρους για 5 επιβάτες και 410 lt για αποσκευές! Στην κορυφή των επιλογών βρίσκεται το Grandland, το πιο μεγάλο και πολυτελές μοντέλο της γερμανικής μάρκας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1.2 και diesel 1.5, ή το κορυφαίο plug-in υβριδικό σύνολο των 224 ίππων για εντυπωσιακές επιδόσεις, αλλά και εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση.

opel-grandland-suv

Επιπλέον, με τη δέσμευση της Opel για βιωσιμότητα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε μια επιλογή με περιβαλλοντική συνείδηση. Η Opel εργάζεται ενεργά για τη μείωση των εκπομπών ρύπων και την ανάπτυξη ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων. Αντικαθιστώντας το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα Opel, συμβάλλετε σε ένα πιο οικολογικό μέλλον, ενώ απολαμβάνετε τα οφέλη και την καινοτομία της Opel. 

Μη χάσετε την απίστευτη ευκαιρία να προσθέσετε αξία στο παλιό σας αυτοκίνητο αποκτώντας το καινούργια σας Opel εκμεταλλευόμενοι την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, το σύντομο χρόνο παράδοσης, αλλά και την εγγύηση τιμής που προσφέρει η γερμανική εταιρεία. Επισκεφθείτε σήμερα την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Opel, επωφεληθείτε από το πρόγραμμα «Επιδότηση Ανταλλαγής» και φύγετε με το καινούργιο σας αυτοκίνητο!