Suzuki DL 650 V-Strom: Τώρα στην πιο συμφέρουσα τιμή με € 500 όφελος!

Στην οικογένεια των on-off, το όνομα Suzuki V-Strom έχει την τιμητική του και κατορθώνει εδώ και χρόνια να διαπρέπει σε πωλήσεις, συνέπεια φυσικά των κατορθωμάτων του

  • -
  • -

Η γραμμή παραγωγής του V-Strom άνοιξε με το 1000 το 2002 και για το 650 δυο χρόνια αργότερα, με την ιστορία να το προικίζει με αδιάκοπη εμπορική πορεία, στις τρεις γενεές του έως σήμερα, που ξεπερνά τις 180.000 πωλήσεις.

Η διαχρονικότητα του και η καθολική αποδοχή στους μοτοσυκλετιστικούς κύκλους, αποδεικνύει τη θεαματική επιτυχία του μοντέλου, που θεωρείται ένα από τα κορυφαία best seller στην ιστορία της μοτοσυκλέτας. Φημισμένη για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει αναβάτες που αναζητούν το ιδανικό σύνολο για μετακίνηση ή διασκέδαση.

 

650 αλλά σαν χίλια!

Αν δεν μπορείς να φτάσεις το μεγάλο οικονομικά, το πετυχημένο μεσαίο DL 650 V-Strom είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Θέλεις να βολτάρεις στην πόλη; Αναλαμβάνει να μεταμορφωθεί σε «σκούτερ» με την ευελιξία που του προσφέρει το μελετημένα προσαρμοστικό στήσιμο και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού. Θέλεις να ταξιδέψεις; Ο αναγνωρισμένος και αλεξίσφαιρος V2 διατηρεί χαμηλά την κατανάλωση και υψηλά την μέση ωριαία ταχύτητα, ενώ η ευρυχωρία για δυο αναβάτες και τις αποσκευές τους είναι στοιχεία που προσφέρουν υψηλό τουριστικό βεληνεκές.
Από την άλλη, αν θέλεις να παίξεις στο στροφιλίκι και να εκδηλώσεις την σπορ πλευρά σου, το V-Strom 650 θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Πραγματοποιεί με φιλικότητα και απόλυτη προθυμία το απολαυστικό οδηγικό έργο, στρίβει με σταθερότητα και ελίσσεται με πληροφορία, ενώ χαράζει αποτελεσματικά τα τόξα των στροφών είτε είναι σφιχτά είτε απλωμένα. Η ανάρτηση διαβάζει επιμελώς τα τεκτενόμενα, ασχέτως αν ο δρόμος είναι καλοστρωμένος ή διάσπαρτος με ανωμαλίες.

Ο συνδυασμός ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων στο καντράν είναι ευανάγνωστος και πετυχημένος προσφέροντας έξτρα πληροφορίες trip computer στην LCD πλευρά του και παροχή ρεύματος για φόρτιση εξωτερικών πηγών.
Το traction control δυο σταδίων με δυνατότητα απενεργοποίησης και το ABS διασφαλίζουν την ενεργητική ασφάλεια, ενώ για την ευκολία και φιλικότητα υπάρχει το Low RPM Assist που ανεβάζει αυτόματα τις στροφές του κινητήρα στην εκκίνηση και ο αναβάτης ασχολείται μόνο με τον συμπλέκτη. Το SES (Suzuki Easy Start) επίσης απλοποιεί την εκκίνηση του κινητήρα με ένα στιγμιαίο πάτημα του μπουτόν της μίζας.

Οι 70 ίπποι και τα 62 Nm ροπή εκδηλώνονται από χαμηλά και το DL 650 διατηρεί μια πληθωρικότατη απόδοση για τον κυβισμό του που αρκεί για τουρισμό αξιώσεων ή για να σε μεταφέρει γρήγορα χωρίς να εκμεταλλεύεσαι την υπάρχουσα ευστροφία προς τα υψίπεδα του στροφόμετρου.
Με θέση οδήγησης που θα βολέψει όλα τα αναστήματα, ψηλή ρυθμιζόμενη ζελατίνα και μελετημένη σέλα για να κάθεσαι με τις ώρες, το V-Strom ροκανίζει αποστάσεις κάτι που βοηθάει ο συνδυασμός χαμηλή κατανάλωση και γενναιόδωρη αυτονομία. Πλαίσιο, ανάρτηση και φρένα καταφέρνουν τη συνεργασία μεταξύ τους, ενώ αν ψάχνεις περιπέτεια μακριά από την άσφαλτο η έκδοση XT αναλαμβάνει ρόλο adventure με ακτινωτούς τροχούς σε αλουμινένια στεφάνια (δέχονται tubeless ελαστικά), προστατευτική ποδιά κινητήρα και χούφτες στάνταρ στον εξοπλισμό της.
Η οικογένεια V-Strom και το DL 650 συνεχίζουν την παράδοση της ρεαλιστικής προσέγγισης στην μοναδική μοτοσυκλέτα που αναζητά ο σύγχρονος αναβάτης.

Έναν ευκολότερο τρόπο για να αποκτήσεις την αγαπημένη σου SUZUKI προσφέρει η εταιρεία με προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα σε συνεργαζόμενες τράπεζες (με επιτόκιο 7,9% + 0,6%, σε 60 δόσεις αποπληρωμής και με 20% προκαταβολή). Επίσης, για ετοιπαράδοτες μοτοσικλέτες σε συγκεκριμένα χρώματα, μπορείς να αποκτήσεις την V-Strom 650 στην πιο συμφέρουσα τιμή, με € 500 όφελος ή με 114 ευρώ/μήνα. Μη χάνεις χρόνο, απευθύνσου σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη SUZUKI πανελλαδικά και απόκτησε σήμερα κιόλας την δική σου ετοιμοπαράδοτη μοτοσικλέτα.

Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται από 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.                                                                                                               

 

Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Σιδηροκάστρου 5, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα

Τηλ.: 210.34.99.000

Fax: 210.34.76.191

e-mail: sfakianakis_sa@suzuki.gr

24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης τηλ: 210 3499940

www.suzuki.gr