Το δημοφιλές SUV με επιτόκιο 0,99%, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, όφελος 300€ και test-drive bonus

Επιπλέον: Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για δημοφιλείς εκδόσεις του μοντέλου. Μπορείς να μαντέψεις πιο είναι;

  • -
  • -

Το νέο Ford Kuga αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των SUV. Ξεχωρίζει για την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία, αλλά και τις οδηγικές αρετές που παραδοσιακά διακρίνουν κάθε μοντέλο της Ford. Τώρα, χάρη στο πρόγραμμα FORD ON-LINE BONUS η απόκτησή του γίνεται εύκολη με:

  • Ευέλικτη χρηματοδότηση Ford Finance με ετήσιο επιτόκιο 0,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) για 12-60 μήνες.
  • 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.
  • Ford Online Bonus 300 €.
  • Επιπλέον όφελος test-drive.
  • Δημοφιλείς εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Το νέο Kuga ξεχωρίζει και για έναν ακόμη λόγο: προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Η ευρεία γκάμα του οικογενειακού SUV περιλαμβάνει ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης EcoBoost και diesel EcoBlue, καθώς επίσης επιλογές Hybrid, Plug-In Hybrid και mild Hybrid που βελτιώνουν περεταίρω και κατά περίπτωση την οικονομία καυσίμου, αλλά και τις επιδόσεις.

 

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του είναι η προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζεται σε κάθε του πτυχή: στην άνεση, την ασφάλεια, τη συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία αλλά και την οδηγική εμπειρία. Για παράδειγμα, το νέο Kuga προσαρμόζεται ιδανικά στο επιθυμητό στυλ οδήγησης, με τα 4 οδηγικά προφίλ του Drive Mode: Normal, Sport, Eco και Slippery. Για τους λάτρεις της περιπέτειας υπάρχουν οι τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα Ford Intelligent All-Wheel Drive, ενώ η υπερπλούσια παλέτα συστημάτων υποβοήθησης εξασφαλίζει ξέγνοιαστες και ασφαλείς διαδρομές.

Από τις τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης ξεχωρίζει το Intersection Assist 1.0 που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνευτεί κίνδυνος επικείμενης σύγκρουσης σε μία διασταύρωση, καθώς και το Pedestrian & Cyclist Detection που προειδοποιεί για πεζούς και δικυκλιστές που ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα.

 

Επιπλέον, το BLIS Assist συνδυάζει τα Blind Spot Information System και Lane-Keeping System. Στην περίπτωση που ο οδηγός δείξει την πρόθεσή του για αλλαγή λωρίδας τη στιγμή που κάποιο άλλο όχημα πλησιάζει στο τυφλό σημείο του καθρέπτη με κίνδυνο να προκληθεί σύγκρουση, εφαρμόζει διορθωτική κίνηση στο τιμόνι για να τον προειδοποιήσει και να τον αποτρέψει να αλλάξει λωρίδα.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, για πρώτη φορά το Kuga προσφέρεται με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να ελέγχει από απόσταση μία σειρά λειτουργιών του οχήματος, από οποιαδήποτε τοποθεσία, με σήμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Εκτός από το γεγονός ότι βοηθά τον οδηγό να προγραμματίζει ταχύτερα και με λιγότερο άγχος τις μετακινήσεις του με ενημερώσεις κυκλοφορίας Live Traffic στο σύστημα πλοήγησης, το FordPass Connect διαθέτει και μία σειρά λειτουργιών που αναβαθμίζουν την οδηγική άνεση, μέσω της mobile εφαρμογής FordPass.

 

Το high-tech προφίλ του νέου Kuga ολοκληρώνουν το αναβαθμισμένο infotainment SYNC 3 με οθόνη αφής 8’’ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12,3 ιντσών, ο οποίος διαθέτει τεχνολογία “true colour” που κάνει τις ενδείξεις πιο φωτεινές και λιγότερο κουραστικές για τα μάτια - και κατ’ επέκταση πιο ευανάγνωστες.

Το κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας για άνεση, ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση συνοδεύεται, τέλος, από υποδειγματική φιλοξενία στην καμπίνα, με τεράστιους χώρους για τους επιβάτες και απαράμιλλη πρακτικότητα, χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα και το πορτμπαγκάζ των 645 lt.