Νέο Ford Kuga με 0,99% επιτόκιο και Test Drive Bonus έως 955 €

Το νέο Kuga σε συναρπάζει με πολλούς τρόπους, ακόμη και με το χρηματοδοτικό του πρόγραμμα αλλά και τα μεγάλα οφέλη που συνοδεύουν την αγορά του. Τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσεις με επιτόκιο 0,99%, 8 χρόνια εγγύηση και Test Drive Bonus έως 955 €!

  • -
  • -

Αρκεί να το αντικρίσεις μια στιγμή μόνο για να το ερωτευτείς και να το οδηγήσεις για να πειστείς πως αυτό είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου. Το νέο Ford Kuga είναι γεμάτο πλεονεκτήματα. Και τώρα, σου δίνεται η ευκαιρία να το αποκτήσεις με επιτόκιο 0,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) για 12 έως 60 μήνες με χρηματοδότηση Ford Finance, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και Test Drive Bonus έως 955 €! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά;

Το νέο Kuga είναι σχεδιασμένο και εξελιγμένο πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ξεχωρίζει στο δρόμο με την κομψή σιλουέτα του, διαθέτει κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Επιπλέον, είναι το πρώτο μοντέλο της Ford που, εκτός από τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης EcoBoost και diesel EcoBlue, προσφέρεται με plug-in υβριδική, ήπια υβριδική και πλήρως υβριδική τεχνολογία κίνησης.

 

Όποια κι είναι η επιλογή σου σε κινητήρα, το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει απλόχερα αυτή τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που παραδοσιακά χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της Ford.

Στο δρόμο, την αυτοπεποίθηση σου αυξάνει η προηγμένη τεχνολογία της Ford που είναι έτοιμη να παρέμβει όποτε χρειαστεί. Συστήματα που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη, λιγότερο αγχωτική και πολύ πιο ασφαλή. Όπως το BLIS Assist, το οποίο συνδυάζει τα Blind Spot Information System και Lane-Keeping System και στην περίπτωση που ο οδηγός δείξει την πρόθεσή του για αλλαγή λωρίδας τη στιγμή που κάποιο όχημα πλησιάζει στο τυφλό σημείο του καθρέπτη με κίνδυνο να προκληθεί σύγκρουση, εφαρμόζει διορθωτική κίνηση στο τιμόνι για να τον προειδοποιήσει και να τον αποτρέψει να αλλάξει λωρίδα.

 

Η υπερπλούσια παλέτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Intersection Assist 1.0 που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνευτεί κίνδυνος επικείμενης σύγκρουσης σε μία διασταύρωση, το Pedestrian & Cyclist Detection που προειδοποιεί για πεζούς και δικυκλιστές που ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα, καθώς και τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Kuga ανταποκρίνεται ιδανικά και προσαρμόζεται στο επιθυμητό στυλ οδήγησης. Με το σύστημα Drive Mode μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 οδηγικά προφίλ: Normal, Sport, Eco και Slippery. Και αν είσαι λάτρης της περιπέτειας, μπορείς να επιλέξεις μια από τις τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα Ford Intelligent All-Wheel Drive.

 

Το κορυφαίο επίπεδο οδηγικής ευχαρίστησης και ασφάλειας συνοδεύεται από υποδειγματική φιλοξενία στην καμπίνα. Το νέο Kuga προσφέρει τεράστιους χώρους και απαράμιλλη πρακτικότητα, με συρόμενο πίσω κάθισμα και πορτμπαγκάζ 645 lt. Παράλληλα, το αναβαθμισμένο infotainment SYNC 3 με οθόνη αφής 8’’ φροντίζει για ενημέρωση, πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Το high-tech προφίλ της καμπίνας του νέου Kuga ολοκληρώνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12,3 ιντσών. Διαθέτει τεχνολογία “true colour” που κάνει τις ενδείξεις πιο φωτεινές και λιγότερο κουραστικές για τα μάτια - και κατ’ επέκταση πιο ευανάγνωστες. Το νέο Kuga διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που σου επιτρέπει να ελέγχεις από απόσταση μία σειρά λειτουργιών.

 

Μπορείς για παράδειγμα να προγραμματίζεις καλύτερα τις μετακινήσεις σου με ενημερώσεις κυκλοφορίας Live Traffic για το σύστημα πλοήγησης, να κλειδώνεις ή να ξεκλειδώσεις τις πόρτες, να εκκινείς τον κινητήρα (για μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), να εντοπίζεις που έχεις σταθμεύσει το αυτοκίνητο και να ελέγχεις τη στάθμη καυσίμου, τις πιέσεις ελαστικών κ.ά. Και όλα αυτά, από μακριά, μέσω του κινητού σου!

Μη χάνεις χρόνο. Κλείσε τώρα κιόλας ένα test drive με το νέο Ford Kuga και οδήγησέ το. Με ασφάλεια! Χάρη στο πρόγραμμα Ford Care Code, μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που φροντίζουν για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σου σήμερα, που καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε στη διακοπή της διασποράς της πανδημίας.

 

Μια δοκιμαστική οδήγηση θα σε πείσει για τα πλεονεκτήματα του SUV της Ford. Και η ευέλικτη χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο 0,99% (πλέον εισφοράς 0,6%) για 12 έως 60 μήνες που συνοδεύεται από 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και Test Drive Bonus έως 955 €, θα σου δώσουν το έναυσμα για να μπεις στη νέα χρονιά οδηγώντας το νέο Ford Kuga!