Νέο Ford Kuga με Test Drive Bonus έως 955 €

Αρκεί να το οδηγήσεις, για να αποφασίσεις να το αποκτήσεις. Γι’ αυτό, η Ford σου κάνει δώρο Test Drive Bonus έως 955 €, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και επιτόκιο 1% για 12 έως 60 μήνες. Τι περιμένεις λοιπόν; Οδήγησέ το!

  • -
  • -

Το νέο Ford Kuga είναι γεμάτο πλεονεκτήματα. Είναι το μοντέλο με τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης στη γκάμα της Ford, ξεχωρίζει στο δρόμο με την κομψή σιλουέτα του, διαθέτει κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές και ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Κι όμως, δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο και ανάλυση για να διαπιστώσεις τα προτερήματά του. Αρκεί να το οδηγήσεις μια φορά για να πειστείς, πως αυτό είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου.

Οδηγώντας το θα διαπιστώσεις την ανθρωποκεντρική του φιλοσοφία. Είναι ολόκληρο, με κάθε του πτυχή ξεχωριστά σχεδιασμένο και εξελιγμένο πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αποκλείεται π.χ. να μη βρεις την ιδανική επιλογή για σένα, ανάμεσα στα διαθέσιμα κινητήρα σύνολα. Το νέο Kuga είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που, εκτός από τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης EcoBoost και diesel EcoBlue, προσφέρεται με plug-in υβριδική, ήπια υβριδική και πλήρως υβριδική τεχνολογία κίνησης.

Το Kuga Plug-In Hybrid για παράδειγμα προσφέρει την αυτονομία και ελευθερία κίνησης που παρέχει ένας παραδοσιακός κινητήρας εσωτερικής καύσης, σε συνδυασμό με την απόδοση και την αθόρυβη λειτουργία ενός ηλεκτρικού μοτέρ. Η μέγιστη απόδοση των 225 ίππων προσφέρει ταχύτατες επιταχύνσεις, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου εξασφαλίζει διαδρομές έως και 56 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, ή μπορεί να μειώσει τη μέση κατανάλωση καυσίμου σε μόλις 1,4 l/100 km και τις εκπομπές CO2 στα 32 g/km (όλες οι τιμές σε WLTP).

Όποια κι είναι η επιλογή σου σε κινητήρα, το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει απλόχερα αυτή τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που παραδοσιακά χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της Ford.

Και για να ανταποκρίνεται ιδανικά σε κάθε τερέν και στυλ οδήγησης, το νέο Kuga εξοπλίζεται με το σύστημα Drive Mode, μέσω του οποίου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 οδηγικά προφίλ: Normal, Sport, Eco και Slippery. Και αν είσαι λάτρης της περιπέτειας, μπορείς να επιλέξεις μια από τις τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα Ford Intelligent All-Wheel Drive.

Στο δρόμο, την αυτοπεποίθηση σου αυξάνει η προηγμένη τεχνολογία της Ford που είναι έτοιμη να παρέμβει όποτε χρειαστεί. Συστήματα που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη, λιγότερο αγχωτική και πολύ πιο ασφαλή. Όπως το BLIS Assist, το οποίο συνδυάζει τα Blind Spot Information System και Lane-Keeping System και στην περίπτωση που ο οδηγός δείξει την πρόθεσή του για αλλαγή λωρίδας τη στιγμή που κάποιο όχημα πλησιάζει στο τυφλό σημείο του καθρέπτη με κίνδυνο να προκληθεί σύγκρουση, εφαρμόζει διορθωτική κίνηση στο τιμόνι για να τον προειδοποιήσει και να τον αποτρέψει να αλλάξει λωρίδα.

Η υπερπλούσια παλέτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Intersection Assist 1.0 που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνευτεί κίνδυνος επικείμενης σύγκρουσης σε μία διασταύρωση, το Pedestrian & Cyclist Detection που προειδοποιεί για πεζούς και δικυκλιστές που ετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο μπροστά από το όχημα, το Cross Traffic Alert που προειδοποιεί κατά την έξοδο με όπισθεν από ένα χώρο στάθμευσης για πιθανή διέλευση άλλων οχημάτων στο πίσω τμήμα, καθώς και τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring.

Το πόσο ασφαλές είναι το νέο Ford Kuga άλλωστε φαίνεται και από την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP. Αξιοσημείωτη είναι η βαθμολογία 92% στην προστασία των ενηλίκων επιβατών και η άριστη επίδοση στις πλευρικές συγκρούσεις σε μπαριέρα και στύλο.

Η κορυφαία ασφάλεια είναι φυσικά καλοδεχούμενη, αλλά δεν αρκεί. Οι επιβάτες πρέπει να νιώθουν σαν στο σαλόνι τους. Το νέο Kuga φροντίζει γι’ αυτό, προσφέροντας τεράστιους χώρους και απαράμιλλη πρακτικότητα, με συρόμενο πίσω κάθισμα και χώρο αποσκευών 645 lt. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα ήχου της B&O ισχύος 575 watt με 10 ηχεία και εξωτερικό subwoofer προσφέρει εξαιρετική ποιότητα μουσικής.

Παράλληλα, το αναβαθμισμένο infotainment SYNC 3 με οθόνη αφής 8’’ φροντίζει για ενημέρωση, πλοήγηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Το high-tech προφίλ της καμπίνας του νέου Kuga ολοκληρώνει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12,3 ιντσών, με τεχνολογία “true colour” που κάνει τις ενδείξεις πιο φωτεινές και λιγότερο κουραστικές για τα μάτια - και κατ’ επέκταση πιο ευανάγνωστες.

 

Εντυπωσιάστηκες με όλα αυτά; Κι όμως, το νέο Ford Kuga μπορεί να σε εκπλήξει ακόμη κι όταν είσαι μακριά του. Χάρη στο ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect που σου επιτρέπει να ελέγχεις από απόσταση μία σειρά λειτουργιών. Μπορείς για παράδειγμα να προγραμματίζεις ταχύτερα και με λιγότερο άγχος τις μετακινήσεις σου με ενημερώσεις κυκλοφορίας Live Traffic για το σύστημα πλοήγησης, να κλειδώνεις ή να ξεκλειδώσεις τις πόρτες, να εκκινείς τον κινητήρα (για μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), να εντοπίζεις που έχεις σταθμεύσει το αυτοκίνητο και να ελέγχεις τη στάθμη καυσίμου, τις πιέσεις ελαστικών κ.ά. Και όλα αυτά, από μακριά, μέσω του κινητού σου!

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη, η Ford σε προκαλεί να το οδηγήσεις. Με ασφάλεια, φυσικά. Χάρη στο πρόγραμμα Ford Care Code, μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που φροντίζουν για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σου σήμερα, που καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε στη διακοπή της διασποράς της πανδημίας. Μια δοκιμαστική οδήγηση θα σε πείσει για τα πλεονεκτήματα του νέου Ford Kuga και θα σου χαρίσει Test Drive Bonus έως 955 € για την αγορά του, μαζί με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευέλικτη χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο 1% για 12 έως 60 μήνες. Τι περιμένεις λοιπόν; Οδήγησέ το!