Mercedes-Benz A-Class με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow

Σχεδίαση, αποδοτικότητα, ασφάλεια, τεχνολογία: Η A-Class υπερέχει σε κάθε τομέα και μπορεί να γίνει δική σου εύκολα. Αρκεί να επιλέξεις τον ευέλικτο τρόπο απόκτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σου

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz A-Class διεγείρει τις αισθήσεις. Κεντρίζει τη ματιά σου με τη γοητευτική, επιθετική σιλουέτα της. Σε χαλαρώνει στοcocooning εσωτερικό της, ενώ την ίδια στιγμή σε φέρνει σε επαφή με τους φίλους σου, το γραφείο, τον έξω κόσμο και το διαδίκτυο, με κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας. Οι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες 7’’ (στάνταρ) ή 10,25’’ (προαιρετικά) προσδίδουν hi-tech αύρα και premium αισθητική. Η αριστερή προβάλλει ψηφιακά τον πίνακα οργάνων με δυνατότητα επιλογής του στυλ και της απεικόνισης των πληροφοριών, ενώ η δεξιά ελέγχει το infotainment.

 

Η A-Class συνδιαλέγεται μαζί σου, απαντά στις απορίες και προσαρμόζεται αυτόματα στις επιθυμίες και τις συνήθειες σου. Σε νοιάζεται και φροντίζει για την άνεση και την ασφάλειά σου, κάθε στιγμή. Το σύστημα πολυμέσων MBUX μαθαίνει και εξελίσσεται συνεχώς χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και απαντά στο “Hey Mercedes”, σε απλή γλώσσα!

Και με το Mercedes Me, απολαμβάνεις κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως π.χ. παροχή βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος, διαχείριση προγραμματισμένων συντηρήσεων και τηλεδιάγνωση.

 

Η A-Class σε συναρπάζει με τους αποδοτικούς κινητήρες της. Μια πλήρης γκάμα σε βενζίνη και diesel, με αιχμή του δόρατος τον ολοκαίνουριο βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων, που αποδίδει έως και 163 ίππους στην Α 200. Αλλά και με τη νέα υβριδική έκδοση A 250 e που αποδίδει 160 + 102 ίππους και έχει μέση κατανάλωση 1.5-1.4 l/100 km μόλις!

Τώρα μπορείς να κάνεις την Mercedes-Benz A-Class δική σου, εύκολα. Με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow που αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις! Δύο νέες προτάσεις που προστίθενται στις υπάρχουσες και σου δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Αν θες να αποκτήσεις την A-Class σήμερα και να πληρώσεις την πρώτη δόση έξι μήνες μετά, επιλέγεις την πρόταση Drive Now Pay Later που σου εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση προγραμματισμού με άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών. Αν από την άλλη προτιμάς ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης 2 ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, η ιδανική επιλογή για σένα είναι το πρόγραμμα FLEXPayment.

Μη χάνεις χρόνο. Επισκέψου για περισσότερες πληροφορίες την ιστοσελίδα www.mercedes-benz.gr ή επικοινώνησε με έναν πωλητή από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα.