Jeep Freedom Days: Όφελος έως 10.000 €

Πακέτο προνομίων για τα Renegade, Compass, Cherokee και Wrangler με δυνατότητα πρώτης δόσης το 2021 και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & οδική βοήθεια

  • -
  • -

Το νέο πρόγραμμα Jeep Freedom Days είναι η απόλυτη ευκαιρία για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου, αυθεντικό Jeep, με όφελος που φτάνει έως και 10.000 ευρώ! Και όχι μόνο, αφού παράλληλα μέσω της FCA Bank προσφέρεται, για όσους το επιθυμούν, προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής με 1η δόση από το 2021. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με 4 χρόνια οδική βοήθεια και εργοστασιακή εγγύηση (ή 160.000 χλμ.), ενώ χάρη στο όφελος, οι τιμές ξεκινούν από μόλις 18.900 ευρώ (για το Renegade 1.0T Sport).

Jeep Wrangler με όφελος έως 10.000 € και 1η δόση το 2021

 

Σου δίνεται με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να ζήσεις τη μοναδική “Go Anywhere - Do Anything” αίσθηση που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Jeep. Το πρόγραμμα Jeep Freedom Days καλύπτει όλη τη γκάμα της μάρκας, με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Με κινητήρες βενζίνης και diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και βέβαια μετάδοση 4x2 ή 4x4, η γκάμα της Jeep είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, περιλαμβάνοντας το συμπαγές Renegade, το επιβλητικό Compass, το πολυτελές Cherokee και βέβαια το θρυλικό Wrangler, μοντέλα με διαφορετικό προσανατολισμό, αλλά πάντα αυθεντικό χαρακτήρα Jeep.

Jeep Cherokee με όφελος έως 10.000 € και 1η δόση το 2021

 

Κάθε SUV της αμερικανικής εταιρίας είναι συνώνυμο της περιπέτειας και του ξεχωριστού στιλ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άψογη συμπεριφορά στην άσφαλτο και όλες τις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Επειδή μπορεί να είσαι λάτρης των αποδράσεων, αλλά δεν συμβιβάζεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες και μετακινήσεις.

Jeep Renegade από 18.900 € και 1η δόση το 2021

 

Με το νέο πρόγραμμα Jeep Freedom Days είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και η νέα έκδοση του Jeep Compass, με αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ TA ΥΒΡΙΔΙΚΑ JEEP

Η γκάμα του Compass και του Renegade στην Ελλάδα θα εμπλουτιστούν από τον Σεπτέμβριο με τις νέες plug-in hybrid εκδόσεις. Εφοδιασμένες με το υβριδικό σύστημα 4xe, θα προσφέρουν προηγμένη τετρακίνηση, υψηλή απόδοση (190-240 ίππους), αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία 50 χιλιόμετρα και εκπομπές CO2 κάτω από 50 gr/km. Παράλληλα, με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ θα έχουν μηδενικό φόρο για χρήστες εταιρικού αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας βενζίνης 1.3 λίτρων με 150 ίππους που συνδυάζεται με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT, το οποίο διαθέτει και λειτουργία sport.

Διατηρώντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το στιβαρό χαρακτήρα, το νέο αυτόματο 2WD Compass, προσφέρει άνεση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές και παράλληλα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων που του εξασφαλίζουν ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο. Το κινητήριο σύνολο είναι διαθέσιμο και με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και απόδοση 130 ίππους. Και όλα αυτά με τιμές που ξεκινούν από τις 22.900 ευρώ για την έκδοση 1.3T Sport.

Jeep Compass από 22.900 €, όφελος έως 6.000 € και 1η δόση το 2021

 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο jeep.gr