To Skoda Kodiaq γίνεται δικό σου με όφελος άνω των 5.000 ευρώ!

Το πρόγραμμα Skoda One – Καθαρή Αυτοκίνηση ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου 2019

  • -
  • -

Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσεις το μεγάλο SUV της Skoda – το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες – είναι τώρα. Πολύ απλά διότι η Kosmocar-Skoda προσφέρει το Kodiaq με σύγχρονο κινητήρα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6.2 και έκπτωση 5.083 €! Η προσφορά για το οικογενειακό SUV γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση», στο οποίο συμμετέχουν αρκετά ακόμη μοντέλα της Skoda.

Χαρακτηριστικά, με το όφελος «Καθαρής Αυτοκίνησης» η τιμή του Kodiaq Ambition Plus 1.5 TSI ACT 150 PS – με επιπλέον εξοπλισμό σκίαση πίσω παραθύρων Sunset, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί Kessy Full, ζάντες αλουμινίου Trinity ανθρακί 18’’, ταπετσαρία ύφασμα/δέρμα και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες – υποχωρεί από τα 30.583 στα 25.500 ευρώ!

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης, ενώ το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kodiaq ξεχωρίζει για τους τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, καθώς και τα κορυφαία τεχνολογικά συστήματα που ενσωματώνει στον εξοπλισμό του. Το εσωτερικό του μπορεί να διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει έως 7 άτομα, ενώ προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του: 720 λίτρα! Η γκάμα κινητήρων του αποτελείται από ισχυρά σύνολα 1.5 TSI και 2.0 TDI έως 190 PS και σε εκδόσεις 4x4. Παράλληλα, το σύστημα Driving Mode Select επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί (Normal, Eco, Sport και Individual), ενώ στις τετρακίνητες εκδόσεις διατίθεται και το πρόγραμμα Snow.

Το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.