Κάνε δικό σου το Skoda Karoq με όφελος 3.692 ευρώ

Εκμεταλλεύσου τα προνόμια του προγράμματος Skoda One - Καθαρή Αυτοκίνηση έως τις 30 Νοεμβρίου

  • -
  • -

Τη δυνατότητα απόκτησης του Karoq με ισχυρό και σύγχρονο βενζινοκινητήρα, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6.2 και έκπτωση που ξεπερνά τα 3.500 €, δίνει η Kosmocar-Skoda. Η προσφορά για το δημοφιλές compact SUV, το οποίο ψηφίστηκε ως Αυτοκίνητο του 2019 για την Ελλάδα, γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «SKODA ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση», στο οποίο συμμετέχουν αρκετά ακόμη μοντέλα της Skoda.

Χαρακτηριστικά, με το όφελος «Καθαρής Αυτοκίνησης» η τιμή του Karoq Ambition 1.5 TSI ACT 150 PS – με επιπλέον εξοπλισμό αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες φωτός/βροχής και διαχωριστικά χώρου αποσκευών – υποχωρεί από τα 25.792 στα 22.100 ευρώ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης, ενώ το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Karoq κέρδισε αμέσως το κοινό χάρη στην πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel από μόλις 1.000 cc, την επιλογή ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, την πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, τους πλούσιους χώρους για 5 επιβάτες και τις αποσκευές τους (ο όγκος του πορτμπαγκάζ είναι από 521 έως 1.630 lt).

Το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.