Fiat 500X με δώρο το αυτόματο κιβώτιο

Το ιταλικό μοντέλο γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό στα μάτια όσων αναζητούν ένα SUV

  • -
  • -

Με νέα αισθητική, κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό, το 500Χ αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Σε όλα αυτά προστίθεται και η προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας της Fiat, που δίνει δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT

Το νέο 500X είναι το πρώτο μοντέλο της Fiat που εφοδιάζεται με τους νέας γενιάς υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης Firefly, χωρητικότητας 1.0 και 1.3 lt. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οδηγικής απόλαυσης, αλλά και οικονομίας καυσίμου. Το αποτέλεσμα είναι τα νέα κινητήρια σύνολα να προσφέρουν υψηλή ιπποδύναμη και ροπή με ιδιαίτερα πολιτισμένη λειτουργία (20% πιο αθόρυβοι σε σχέση με αντίστοιχης απόδοσης κινητήρες diesel) και 20% χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες προηγούμενης γενιάς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ FIAT 500X

Στα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης περιλαμβάνονται τα Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Fiat 500X συνοδεύεται από προνομιακό επιτόκιο 2,9%, ενώ όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.