Τα Twingo και Clio με πλουσιότερο εξοπλισμό και χαμηλότερη τιμή

Η Renault θέτει σε ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου το προωθητικό πρόγραμμα LEVEL UP

  • -
  • -
Τα Twingo και Clio με πλουσιότερο εξοπλισμό και χαμηλότερη τιμή

Τη δυνατότητα να αγοράσουν τα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer με πλούσιο εξοπλισμό στην τιμή της βασικής έκδοσης δίνει στους πελάτες της Renault η Teoren Motors, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας.

Μέσω του προγράμματος Renault LEVEL UP, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού των Twingo, Clio, Clio Sport Tourer, με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression).

Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio- Clio Sport Tourer), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault LEVEL UP, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Renault LEVEL UP και την γκάμα επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Renault, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault.