Νέοι κινητήρες, νέες εκδόσεις, νέες τιμές για το VW Tiguan

Το compact SUV προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες εξεύρεσης του ιδανικού συνδυασμού

  • -
  • -

Με ακόμη πιο πλούσια γκάμα κινητήρων, νέες εκδόσεις και χαμηλότερες τιμές, το Tiguan αποκτά επιπλέον όπλα στη μάχη της πιο δημοφιλούς κατηγορίας, αυτής των μικρομεσαίων SUV. Η Kosmocar ανακοίνωσε τις προσθήκες στον τιμοκατάλογο του μοντέλου της.

Συγκεκριμένα, αρχίζει άμεσα η διάθεση του μοντέλου της Volkswagen με τον κινητήρα βενζίνης 2.0 TSI 180PS και την τετρακίνηση 4Motion, καθώς και με τον κορυφαίο κινητήρα diesel 2.0 Bi-TDI  απόδοσης 240PS (επίσης 4Motion). Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG7. Επίσης, για πρώτη φορά, το SUV της Volkswagen εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI 150PS 4Motion με κιβώτιο DSG6. Επιπρόσθετα, όλοι οι κινητήρες 2.0 TDI περιλαμβάνουν στον βασικό εξοπλισμό την ηλεκτρoνικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση DCC (Dynamic Chassis Control).

Έτσι πλέον το Tiguan διατίθεται σε 12 διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρα-κιβωτίου. Βασικός κινητήρας βενζίνης είναι ο 1.4 TSI με 125 ίππους και diesel ο 1.6 TSI απόδοσης 115 ίππων.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLKSWAGEN TIGUAN

Στη γκάμα προστίθεται μία νέα sport έκδοση, η R-Line, με έμφαση στη δυναμική εμφάνιση. Το πακέτο προσφέρει sport προφυλακτήρες ειδικής σχεδίασης, πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου “Sebring” 19 ιντσών με ελαστικά 255/45, πίσω διαχύτη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, πίσω αεροτομή, λογότυπο R-Line πάνω από τους μπροστινούς θόλους.


Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνονται Light Assist, Park Pilot, αυτόματος κλιματισμός 3 ζωνών, Fatigue Detection, Cruise Control, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, αισθητήρες φωτός και βροχής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, σύστημα Πολυμέσων “Composition Color” με οθόνη 8 ιντσών και σύνδεση “App Connect”.

Η απόκτηση του Tiguan είναι πιο προσιτή πλέον, καθώς η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει το SUV με όφελος που φτάνει έως τα 4.750 ευρώ. Οι τιμές αρχίζουν από τα 24.950 ευρώ για το 1.4 TSI 125 PS Active και τα 27.700 ευρώ για το 1.6 TDI 115 PS Advance.

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος του Volkswagen Tiguan: