Volvo V40 Cross Country με δωρεάν πακέτο εξοπλισμού

Η προσφορά συνδυάζεται με την έκδοση T3 1.5 auto και αφορά το πακέτο Business

  • -
  • -

Το Volvo V40 Cross Country Τ3 1.5 auto διατίθεται με τιμή από 21.900 ευρώ και το πλουσιότερο πακέτο εξοπλισμού Business χωρίς χρέωση. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων. Κάτω από το καπό τη συγκεκριμένης έκδοσης συναντάμε τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με απόδοση 152 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο επίσης προσφέρεται δίχως χρέωση στην τιμή του χειροκίνητου.

Στον βασικό εξοπλισμό μεταξύ άλλων υπάρχει το σύστημα ασφάλειας City Safety το οποίο φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με οχήματα ή εμπόδια. Στον πλούσιο εξοπλισμό το πακέτο Business προσθέτει ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.

Το πακέτο εξοπλισμού του Volvo V40 Cross Country T3 1.5 auto περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 7 αερόσακους, ένα επιπλέον εξωτερικό στο καπό για τους πεζούς, σύστημα προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, cruise control, σύστημα Start & Stop, αυτόματο κλιματισμό, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου και το ηχοσύστημα με οθόνη επτά ιντσών.

Παράλληλα, η πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση Livstyl διατίθεται επίσης σε προσφορά με τιμή 24.470 ευρώ και όφελος σύμφωνα με την εταιρεία που αγγίζει τα 2.000 ευρώ.