Video Οδηγός αγοράς: Nissan Leaf

Η ρεαλιστική ηλεκτρική πρόταση στα μικρομεσαία έχει τα data με το μέρος του

  • -
  • -
Video Οδηγός αγοράς: Nissan Leaf

Η Nissan μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ιστορία στα ηλεκτρικά. Το Leaf μετρά δυο γενιές και σχεδόν 10 χρόνια στην αγορά, διάστημα ικανό να του χαρίσει εμπειρία και τεχνογνωσία που λίγα άλλα μοντέλα της κατηγορίας έχουν.

Όντως, το νέο Nissan Leaf είναι ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Εντάσσεται στη μικρομεσαία κατηγορία και διαθέτει χώρους για να φιλοξενήσει ακόμα και πέντε άτομα με τις αποσκευές του.

Αποδίδει 150 ίππους και πλούσια ροπή 320 Nm που του χαρίζουν δυνατές επιδόσεις. Παράλληλα η αυτονομία του αγγίζει τα 390 χιλιόμετρα. Διακρίνεται για το χαμηλό κόστος συντήρησης και χρήσης, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ρεαλιστική πρόταση για καθημερινή χρήση.

Πιο πάνω μπορείτε να δείτε το VIDEO του Οδηγού Αγοράς και να γνωρίσετε καλύτερα τη νεότερη γενιά του Nissan Leaf. Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

ΕΤΟΣ2022
ΤΙΜΗαπό 35.980 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP