Ανακλήσεις Nissan

ΝΙSSAN QASHQAI και X - TRAIL (T31)

  • -
  • -

ΑΦΟΡΑ τοποθέτηση ασφαλιστικού δακτυλίου στο πινιόν της κρεμαγιέρας Η ανάκληση στην Ελληνική αγορά αφορά 9622 οχήματα QASHQAI και 1889 οχήματα X-TRAIL (Τ31), παραγωγής από 4/11/2006 έως και 4/6/2009 (QASHQAI) και από 24/11/2006 έως και 14/7/2009 (X-TRAIL), στα οποία υπάρχει η πιθανότητα

εμφάνισης βλάβης στο πινιόν της κρεμαγιέρας και συγκεκριμένα στην βίδα που το ασφαλίζει, η οποία μπορεί να χαλαρώσει προκαλώντας θόρυβο όταν στρίβει το τιμόνι.

Εάν το αυτοκίνητο συνεχίσει να οδηγείται με αυτό το σύμπτωμα, η βίδα ασφάλισης μπορεί να βγει από το σώμα της κρεμαγιέρας. Σε αυτή την περίπτωση, εάν το τιμόνι στραφεί με μεγάλη γωνία, το πινιόν μπορεί να βγει από την κρεμαγιέρα και να προκληθεί απώλεια κατευθυντικότητας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει τοποθέτηση ενός ασφαλιστικού δακτυλίου στο πινιόν της κρεμαγιέρας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στον αριθμό 210 3489438.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...