GOCAR #RoadTrip με το Nissan GT-R: Ημέρα 2η

Από Πάτρα για Ανκόνα και από εκεί για Μιλάνο, με το θηρίο της Nissan. Δείτε εικόνες και σχόλια από τη δεύτερη μέρα της περιπέτειας...

  • -
  • -

Καράβι, διαδικαστικά και τσεκάρισμα διαδρομής. Ο χρόνος στο πλοίο αρκετός για ξεκούραση και ανασυγκρότηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΟΠΟΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "SUPERCAR KILLER", ΤΟ NISSAN GT-R

Όση ώρα το Cruise Olympia σκίζει το κύμα της Αδριατικής, κάμερες, κινητά και έξτρα μπαταρίες φορτίζουν και μυαλά αποφορτίζουν. Η άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα μια ώρα αργότερα από την προβλεπόμενη και το GT-R πιάνει στεριά μετα από μισή ώρα καπέλο! Βαθύ σούρουπο δηλαδή και μένουν καμιά 500ρια km μέχρι έξω από το Μιλάνο όπου θα στρατοπεδεύσουμε.

 

Η ανατολή παίζει κρυφτό πίσω από σύννεφα και το ταξίδι συνεχίζεται. Οι τροχοί του GT-R θα ξαναδώσουν απογευματινή παράσταση. 

 

Η ανάπαυση του πολεμιστή! Το GT-R διανυκτερεύει στα σωθικά του Cruise Olympia με κατεύθυνση το λιμάνι της Ανκόνα. Το περιμένουν 1.200-1.300 χλμ. ακόμα για να γυρίσει στη φωλιά του.

 

Καλή η τεχνολογία, αλλά καλού κακού ένας παραδοσιακός χάρτης δεν ζητάει ούτε ρεύμα, ούτε wi fi (υπαρκτό θεωρητικά, ανύπαρκτο κυριολεκτικά στο καράβι μας). Δεν πιάνει χώρο είναι πανάλαφρος και ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

 

Καραβίσια μακαρονάδα ή καραβομακαρονάδα! Γευστικά μέτρια, αλλά σίγουρη λύση εν πλω, αν δεν θες το στομάχι σου… Χιροσίμα.

 

Συνήθως κρύβεται πίσω από μια οθόνη στο γραφείο και πίσω από ένα φακό σε φωτογραφήσεις. Τώρα ο φακός την συλλαμβάνει με κόμμωση σαμουράι να τσεκάρει τις εικόνες του σαμουράι της Nissan.  

 

Με καθυστέρηση μιάμιση ώρας το Nissan αφήνει την μπουκαπόρτα του πλοίου και κυλάει τους τροχούς του για νέες, νυχτερινές αυτή τη φορά, περιπέτειες.

 

Ομπάμα στην Αθήνα, “Ομπάμα” και στην Ανκόνα! Μια ωρίτσα μέχρι να βγούμε στην Autostrada και το κέφι συνεχίζεται! Α, ναι! Αύριο θα σας το δείξουμε και από μπροστά!

Δείτε εδώ εικόνες και σχόλια από την πρώτη μέρα του #RoadTrip με το Nissan GT-R