INERGION: Νέα Δραστηριότητα με Ισχυρές Συνεργασίες στον Κλάδο της Ηλεκτροκίνησης!

  • -
  • -

Η Ελληνική εταιρεία INERGION, Μέλος του Ομίλου TESCO, με εμπειρία στην προμήθεια εξοπλισμού Φ/Β συστημάτων από το 2007, ξεκινά την δραστηριοποίησή της στον ανερχόμενο κλάδο της Ηλεκτροκίνησης με δύο νέες συνεργασίες.

Με αδιαπραγμάτευτα κριτήρια την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την άρτια τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων για κάθε κλίμακα εφαρμογής, η εταιρεία INERGION συνεργάζεται με τον Φινλανδικό κατασκευαστικό οίκο ENSTO για τα Συστήματα Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εναλλασσόμενης τάσης AC και τον Ταϊβανέζικο κατασκευαστικό οίκο DELTA ELECTRONICS για τα Συστήματα Ταχείας Φόρτισης DC.

 

Ο κατασκευαστικός οίκος ENSTO αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, με πολυεθνική παρουσία από το 1958 και με πωλήσεις σε 80 χώρες. Παρέχει έξυπνες λύσεις και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, της Ηλεκτροδότησης Κτιρίων, της Ναυτιλίας και της Ηλεκτροκίνησης. Στον Κλάδο της Ηλεκτροκίνησης, η ENSTO πρωτοπορεί από το 2009, προσφέροντας Συστήματα Φόρτισης AC Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων σε πάνω από 36 χώρες.

 

Ο Όμιλος DELTA ELECTRONICS πρωτοπορεί στην ανάπτυξη και παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας, ισχύος και θερμότητας από το 1971. Η DELTA παράγει καινοτομικά προϊόντα, τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν τις πιο απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης ενέργειας των κλάδων των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Ιατρικού Εξοπλισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ηλεκτροκίνησης, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα Συστήματα Φόρτισης DC και Υπερταχείας Φόρτισης DC (Ultra-Fast DC Charging).


Επισκεφτείτε το Website μας: http://www.inergion.com/electromobility/ και ενημερωθείτε για την γκάμα των προϊόντων μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Παραδείσου 10, 15 125 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

Τ: + 30 2130070180

E: evcs@inergion.com