Ποιο υβριδικό Suzuki σου ταιριάζει;

Η Suzuki είναι η μοναδική μάρκα στην ελληνική αγορά που προσφέρει όλα τα μοντέλα της με υβριδικό σύστημα κίνησης. Έχοντας λοιπόν την οικονομία καυσίμου δεδομένη, ποιο Suzuki ταιριάζει στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες σου;

  • -
  • -

Η Suzuki είναι η πιο υβριδική μάρκα στην ελληνική αγορά. Προσφέρει όλα τα μοντέλα της με την τεχνολογία Suzuki HYBRID, που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χωρίς κανένα συμβιβασμό σε χώρους ή οδηγική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, τα ανανεωμένα Swift Hybrid και Ignis Hybrid χρησιμοποιούν το αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα 12 Volt που χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία προσφέρει αυξημένη οικονομία καυσίμου, ενώ τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα Swift Sport Hybrid, Vitara Hybrid και S-Cross Hybrid επωφελούνται από την υβριδική τεχνολογία 48 Volt που συνδυάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 BOOSTERJET.

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID λειτουργεί πάντα, αδιάκοπα και προσφέρει οικονομία σε κάθε διαδρομή, χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από τον οδηγό, ούτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά ούτε από πριν (π.χ. φόρτιση της μπαταρίας).

 

Το ήπιο υβριδικό σύστημα της Suzuki ανακτά ενέργεια από το φρενάρισμα και τη συγκεντρώνει σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία συνδράμει το έργο του κινητήρα στις επιταχύνσεις μέσω της ηλεκτρογεννήτριας ISG. Έτσι, προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου πάντα, τόσο στην πόλη όσο και στο ταξίδι. Και όλα αυτά με την αξιοπιστία που εγγυάται το όνομα Suzuki. Άλλωστε, τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.

Έχοντας λοιπόν την οικονομία καυσίμου δεδομένη, ας δούμε ποιο υβριδικό μοντέλο Suzuki ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα και τις επιθυμίες σου.

 

SUZUKI IGNIS HYBRID

Μηδενικό τέλος ταξινόμησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση καυσίμου από μόλις 3,9 lt/100 km: τα οφέλη της τεχνολογίας SuzukiHYBRID είναι από μόνα τους λόγος για να αποκτήσεις το ανανεωμένο UltraCompactSUV. Υπάρχουν όμως πολλοί ακόμη: η εμβληματική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό, ο πλούσιος εξοπλισμός και ο ζωηρός κινητήρας 1.2 Dualjet των 83 ίππων.


 

Το Suzuki Ignis προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο CVT, καθώς και με κίνηση στους εμπρός τροχούς (2WD) ή με το σύστημα AllGrip (4WD), που αναβαθμίζει την ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Για συνδεσιμότητα και πλοήγηση φροντίζει η οθόνη αφής 7’’ με κάμερα οπισθοπορείας, ενώ σύμμαχοι του οδηγού είναι το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας.

 

SUZUKI SWIFT HYBRID

Προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο AllGrip; Με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο CVT; Swift 1.2 με 83 ίππους ή SwiftSport 1.4 Turbo με 129 PS για ακόμη πιο σπορ επιδόσεις και οδηγική εμπειρία; Όποια έκδοση του νέου Swift και να επιλέξεις, η τεχνολογία SuzukiHYBRID είναι στάνταρ και προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου, από μόλις 3,9 lt/100 km, χωρίς να επηρεάζει τους χώρους της μοντέρνας καμπίνας!


 

Στάνταρ είναι και ο funtodrive χαρακτήρας που παραδοσιακά διακρίνει το Swift. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει αναλόγως την έκδοση αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα καθίσματα, οθόνη αφής 7’’ με κάμερα οπισθοπορείας, προσαρμοζόμενο cruise control και τις τεχνολογίες ασφάλειας Suzuki Safety Support που κάνουν το Swift Hybrid την πιο ασφαλή επιλογή στην κατηγορία του.

 

SUZUKI VITARA HYBRID

Είσαι λάτρης των εκδρομών και της περιπέτειας; Ασχολείσαι με extreme sports και χρειάζεσαι ένα ευέλικτο και ευρύχωρο SUV; Απαιτείς υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος χρήσης; Το Vitara Hybrid είναι για σένα. Με μια ευρύχωρη και καλά εξοπλισμένη καμπίνα, τον ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 BOOSTERJETμε απόδοση 129 ίππων και την τεχνολογία Suzuki HYBRID 48Volt που εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 4,6 lt/100 km.


 

Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα Suzuki Safety Support, όπως το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου κ.α. Αν κινείσαι συχνά σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, μπορείς να επιλέξεις μια από τις εκδόσεις με τετρακίνηση AllGrip. Οι επιλογές είναι πολλές, για να βρεις το Vitara που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

SUZUKI S-CROSS HYBRID

Οικογενειακό αυτοκίνητο ή περιπετειώδες SUV; Το Suzuki S-Cross συνδυάζει τους δύο αυτούς κόσμους σε ένα κομψό, πλούσια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο πακέτο. Ένα ευρύχωρο Crossover για πέντε ενήλικες και τις αποσκευές τους (430 lt), μπορεί με άνεση να παίξει το ρόλο του οικογενειακού ενώ την ίδια στιγμή, χάρη στον SUV χαρακτήρα και τις εκδόσεις με τετρακίνηση AllGrip, δεν κρύβει τη διάθεσή του για περιπέτεια. Προσφέροντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας με προηγμένα συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας.


 

Επιστέγασμα σε όλα αυτά είναι η τεχνολογία Suzuki HYBRID 48Volt που συνδράμει τον ισχυρό κινητήρα 1.4 BOOSTERJET των 129 ίππων έτσι ώστε να συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, από μόλις 4,6 lt/100 km.