Ηλεκτρικό scooter και πατίνι από τη SEAT (video)

Για εύκολη και καθαρή μετακίνηση, με μεγάλη αυτονομία του scooter και την κορυφαία ευελιξία του πατινιού

  • -
  • -

Η SEAT πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα των SEAT MÓ eScooter 125 και SEAT MÓ eKickScooter 65, που σηματοδοτούν τη νέα πορεία προς τις καθαρές μετακινήσεις στις πόλεις. Τα δυο αυτά οχήματα προσεγγίσουν διαφορετικά το ίδιο θέμα, εξυπηρετώντας σε κάθε περίπτωση ένα απλούστερο τρόπο μετακίνησης μακριά από τα γνωστά.

Το SEAT MO’ eScooter 125 είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της ισπανικής εταιρείας που διακρίνεται για την κομψή της σχεδίαση, την ευελιξία της και την αυτονομία που αγγίζει τα 125 χιλιόμετρα. Αποδίδει 7 kW, που κορυφώνεται στα 9 kW και 240 Nm ροπής, με την επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 50 km/h να ολοκληρώνεται σε 3,9 sec!

Το SEAT MÓ eScooter 125 προσφέρει δυναμική που το κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά, με ποικιλία στυλ οδήγησης: City, Sport και Eco, καθώς και μια όπισθεν για να κάνει τους ελιγμούς απλούστερους. Επιπλέον, διακρίνεται για την πρακτικότητά του, αφού προσφέρει χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη και δύο θύρες USB για φόρτιση των smartphones από τα οποία μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάστασή του.

Άλλη διάσταση δίνει το SEAT MÓ eKickScooter 65 το ηλεκτρικό πατίνι της ισπανικής εταιρείας. Μικρό, ευέλικτο με μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 65 χιλιόμετρα, αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 20 km/h, ενώ απαιτεί έξι ώρες για πλήρη φόρτιση.