Το νέο Suzuki Ignis Hybrid είναι εδώ!

Μάθε τα πάντα για το υβριδικό, funky, μοναδικό Ultra Compact SUV με τη νέα εμφάνιση και τις τετρακίνητες & αυτόματες εκδόσεις

  • -
  • -


Ζεις στην πόλη, αλλά δεν συμβιβάζεσαι! Αναζητάς την περιπέτεια, εκτιμάς το ξεχωριστό στυλ, απαιτείς όμως και το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Επιθυμείς ένα μικρό και μοντέρνο SUV, ευρύχωρο για το μέγεθός του, δραστήριο σε διάθεση αλλά και οικονομικό σε αγορά και χρήση. Το νέο Suzuki IGNIS είναι εδώ. Και το θέλεις πολύ!

Με τις ιδανικές, κόμπακτ διαστάσεις, νέο κινητήρα βενζίνης, αναβαθμισμένη υβριδική τεχνολογία και ευρεία γκάμα με αυτόματες και τετρακίνητες εκδόσεις AllGrip, το νέο IGNIS υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, τόσο σε εντός, όσο και εκτός δρόμου διαδρομές. “Κουμπώνει” παντού, κι ας μην του φαίνεται!

Θέλεις ξεχωριστό στυλ;
Αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι η φρέσκια, ακόμη πιο μοντέρνα εμφάνιση. Το νέο IGNIS διατηρεί τη μινιμαλιστική αισθητική του κάνοντάς την πιο δυναμική, χάρη στην καινούρια μπροστινή μάσκα 5 ακτινών και τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με ασημένια ένθετα.

Για να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στυλ, το IGNIS διατίθεται σε έντεκα μονοχρωμίες και επτά εντυπωσιακές διχρωμίες. Μάλιστα, στην ήδη γνωστή παλέτα χρωματισμών προστίθενται επιπλέον τρία νέα μεταλλικά χρώματα και οι αντίστοιχες διχρωμίες τους: Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic και Tough Khaki Pearl Metallic.

Ανάλογες είναι οι δυνατότητες εξατομίκευσης στο εσωτερικό, με ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. Οι ασημί (silver) ή μπλε (dark blue) επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα και στις λαβές των θυρών ταιριάζουν αρμονικά με τις γκρι ή μπλε ταπετσαρίες καθισμάτων και συμβάλλουν στον κομψό και νεανικό διάκοσμο. Ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων χρησιμοποιεί την κλασική αντίθεση λευκού και μαύρου χρώματος που πάντα εντυπωσιάζει. Οι φουτουριστικές λεπτομέρειες και οι minimal οριζόντιες γραμμές αναδεικνύουν την ευρυχωρία του μοντέλου, που φιλοξενεί με άνεση τέσσερις ενήλικες και διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (267 λίτρα) στην κατηγορία του.

Άνεση και ασφάλεια προσφέρει η εύχρηστη οθόνη αφής 7’’ στο ταμπλό που φροντίζει για ενημέρωση, συνδεσιμότητα, ψυχαγωγία και πλοήγηση και διαθέτει επιπλέον κάμερα οπισθοπορείας κάνοντας το παρκάρισμα παιχνίδι.

Θέλεις επιδόσεις και οικονομία;
Πέρα από στυλάτο, ευρύχωρο και νεανικό, το IGNIS ανέκαθεν ξεχώριζε για τον σπιρτόζο χαρακτήρα του. Ο νέος βενζινοκινητήρας K12D 1.2 DUALJET ενισχύει αυτό το στοιχείο με εξαιρετικές επιδόσεις που συνδυάζονται με ασύγκριτη οικονομία καυσίμου. Αποδίδει 83 ίππους και 107 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT).

Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του IGNIS είναι το αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα Suzuki HYBRID 12V, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και πιο απολαυστική οδήγηση. Πρόκειται για το βέλτιστο υβριδικό σύστημα για μικρά αυτοκίνητα, σχεδιασμένο να προσφέρει όχι μόνο χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης, αλλά επιπλέον εξοικονόμηση χώρου και βέλτιστη κατανομή βάρους.

Η τεχνολογία Suzuki HYBRID λειτουργεί πάντα, αδιάκοπα και προσφέρει οικονομία σε κάθε διαδρομή, χωρίς να χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από τον οδηγό, ούτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά ούτε από πριν (π.χ. φόρτιση της μπαταρίας).

Η νέα μπαταρία ιόντων λιθίου εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα 10Ah (από 3Ah). To υβριδικό σύστημα μετατρέπει την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση σε ηλεκτρική ενέργεια που φορτίζει την μπαταρία και χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα κατά την επιτάχυνση, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομία καυσίμου - από 3,9 lt/100 km μόλις!

Θέλεις ασφάλεια και περιπέτεια;
Για όσους η ασφάλεια είναι το παν, αλλά και για τους λάτρεις της περιπέτειας, το IGNIS προσφέρεται εναλλακτικά με την τετρακίνηση της Suzuki. Το σύστημα AllGrip Auto βελτιστοποιεί την πρόσφυση του αυτοκινήτου σε κάθε τύπο οδοστρώματος, κατανέμοντας αυτόματα τη ροπή στους πίσω τροχούς όταν ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης στους μπροστινούς. Το Suzuki IGNIS Hybrid είναι το μόνο αυτοκίνητο που συνδυάζει την υβριδική τεχνολογία με την τετρακίνηση και μπορεί να οδηγήσει τον οδηγό σε όποια διαδρομή φανταστεί, με χώμα, λάσπη, χιόνι ή πάγο.

Στο υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει το νέο IGNIS συμβάλλει μια σειρά τεχνολογιών, όπως:

  • Dual Camera Brake Support (σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος DCBS) με σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου.
  • 6 αερόσακοι.
  • Σύστημα Hill Hold.
  • Σύστημα ελέγχου κατάβασης Hill Descent Control.
  • Σύστημα Cruise Control.
  • Σύστημα Grip Control (εκδόσεις με ALLGRIP AUTO).


Το νέο Suzuki IGNIS είναι εδώ, με ενισχυμένα τα δυνατά του σημεία και με όλα όσα αναζητάς από ένα μικρό SUV. Κάν’ το τώρα δικό σου με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, από 13.030 ευρώ και με στάνταρ την υβριδική τεχνολογία για maximum απόδοση, οδηγική ευχαρίστηση και οικονομία.