4 Σημεία Υπεροχής της νέας Mercedes-Benz GLB

Σας προσφέρει μέγιστη ελευθερία, κάθε ώρα της ημέρας, κάθε ημέρα της εβδομάδας, σε κάθε σας δραστηριότητα και διαδρομή!

  • -
  • -

Η νέα Mercedes-Benz GLB είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το πιο πολυμορφικό κόμπακτ SUV που δημιούργησε ποτέ το Αστέρι από τη Στουτγάρδη. Είναι μια μεγάλη ιδέα που προορίζεται για μεγάλα σχέδια. Κάθε πτυχή της και κάθε λεπτομέρεια εξυπηρετεί έναν και μοναδικό σκοπό: να σας προσφέρει τη μέγιστη ελευθερία, κάθε ώρα της ημέρας, κάθε ημέρα της εβδομάδας, σε κάθε σας δραστηριότητα και διαδρομή. Δείτε παρακάτω τα 4 Σημεία Υπεροχής της νέας Mercedes-Benz GLB.

 

Σκληροτράχηλη SUV σχεδίαση

Την παρατηρείς και νιώθεις την αυτοπεποίθησή της να πηγάζει από κάθε σημείο του αμαξώματος. Ένας προοδευτικός, μοντέρνος σχεδιασμός που αντανακλά την ελευθερία και την ανεξαρτησία και καθιστά τη νέα Mercedes-Benz GLB το σημείο αναφοράς στην compact SUV κατηγορία.

 

Απαράμιλλη λειτουργικότητα

Ο ισχυρός off-road χαρακτήρας συνδυάζεται με γενναιόδωρη ευρυχωρία και πρακτικότητα. Το πρώτο 7-θέσιο Mercedes-Benz στην κατηγορία διαθέτει συρόμενη 2η σειρά καθισμάτων, εύκολη είσοδο στις πίσω θέσεις και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ που φτάνει έως και 1.755 λίτρα.

 

Διαισθητική συνδεσιμότητα

Κορυφαία τεχνολογία για μια άκρως συναρπαστική εμπειρία. Απλά λες “Hey Mercedes” και το MBUX απαντά άμεσα στις επιθυμίες σου. Και με το Mercedes Me, απολαμβάνεις κορυφαίες υπηρεσίες συνδεσιμότητας και επικοινωνία με το αυτοκίνητο από απόσταση, μέσω του smartphone σου.

 

Κορυφαία απόδοση και οδηγική εμπειρία

Η γκάμα κινητήρων διαθέτει 6 διαφορετικές επιλογές, για κάθε επιθυμία. Ξεχωρίζει ο βενζινοκινητήρας 1,4 λίτρων, που αποδίδει 163 hp στην GLB 200 και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT, για να προσφέρει πλούσια οδηγική ευχαρίστηση. Ένα test drive αρκεί για να σας πείσει!

 

Search: GLB.