5+1 πράγματα που κάνει το Volkswagen T-Roc για σένα!

Φροντίζει για την άνεση και την ασφάλειά σου κάθε στιγμή και σε κάθε διαδρομή

  • -
  • -

Το Volkswagen T-Roc ξεχωρίζει με την ιδιαίτερα εκφραστική του σχεδίαση. Η αίσθηση του μοντέρνου είναι διάχυτη και στο ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό, όπου η μεγάλη οθόνη αφής (8’’ από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού) και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’ (στάνταρ στην κορυφαία έκδοση) προσδίδουν ένα hi-tech προφίλ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο το γερμανικό SUV όμως, είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του για να προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια κάθε στιγμή και σε κάθε διαδρομή. Δες παρακάτω, τι μπορεί να κάνει το T-Roc για σένα!

 

Το T-Roc μένει σταθερό στη λωρίδα του

Σε μεγάλες, μονότονες διαδρομές όπου μπορεί να μην είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, μπορεί να προκύψουν επικίνδυνες καταστάσεις. Εδώ σε υποστηρίζει η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας "Lane Assist". Μπορεί από ταχύτητα 60 km/h να αναγνωρίζει αν το όχημα εγκαταλείπει ακούσια τη λωρίδα κυκλοφορίας του και να σε ειδοποιήσει για να επαναφέρει την προσοχή σου στην οδήγηση.

 

Το T-Roc σε χαλαρώνει στο μποτιλιάρισμα

Το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση μπορεί σε συνθήκες συχνών στάσεων και εκκινήσεων χάρη στο ACC και στην υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, να ακολουθήσει αυτόματα το προπορευόμενο όχημα και να διατηρήσει το T-Roc στη λωρίδα κυκλοφορίας. Έτσι, ο εκνευρισμός μεταμορφώνεται σε χαλάρωση.

 

Το T-Roc ενεργεί όταν δεν αντιδράς

Το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα υποβοήθησης έκτακτης ανάγκης "Emergency Assist" επεμβαίνει όταν δεν καταγράφει πλέον δραστηριότητα του οδηγού και προσπαθεί να τον αφυπνίσει. Αν ο οδηγός συνεχίσει να μην αντιδρά, το Emergency Assist διατηρεί με τη βοήθεια του Lane Assist το T-Roc εντός της λωρίδας κυκλοφορίας και επιβραδύνει το αυτοκίνητο μέχρι αυτό να ακινητοποιηθεί έτσι ώστε να αποτρέψει ένα ατύχημα.

 

Το T-Roc παρκάρει μόνο του

Το T-Roc με την υποβοήθηση στάθμευσης "Park Assist" όχι μόνο σου δείχνει αν μια θέση στάθμευσης είναι αρκετά μεγάλη καθώς περνάς από δίπλα της, αλλά μπορεί να παρκάρει και μόνο του! Εσύ απλώς πατάς τον συμπλέκτη, το γκάζι και το φρένο. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

 

Το T-Roc ελέγχει το τυφλό σημείο για εσένα

Ο αισθητήρας "Blind Spot" σε προειδοποιεί για οχήματα στο τυφλό σημείο – μέσω μιας ένδειξης LED στον εξωτερικό καθρέφτη. Αν παρ' όλα αυτά ενεργοποιήσεις το φλας για αλλαγή λωρίδας, αρχίζει να αναβοσβήνει έντονα. Το σύστημα αρχίζει να λειτουργεί από τα 15 km/h. Επιπλέον, η λειτουργία υποβοήθησης εξόδου από θέση στάθμευσης "Rear Traffic Alert" αναγνωρίζει αν κατά την έξοδο από κάθετη θέση στάθμευσης με την όπισθεν πλησιάζει ένα άλλο όχημα από το πλάι. Αν δεν αντιδράσεις στην προειδοποίηση, τότε το σύστημα μπορεί να φρενάρει αυτόματα για να εμποδίσει μια ενδεχόμενη σύγκρουση.

 

Το T-Roc αντιλαμβάνεται πότε χρειάζεσαι ένα διάλειμμα

Το σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού "Fatigue Detection" ανιχνεύει την κόπωση σε αρχικό στάδιο, συχνά πιο γρήγορα από εσένα τον ίδιο, όταν αλλάζει η συμπεριφορά σου στο τιμόνι. Το T-Roc σε προειδοποιεί μ' έναν ήχο και μια υπόδειξη στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων σου προτείνει ένα διάλειμμα. Έτσι βοηθά στην αντιμετώπιση μιας ξαφνικής έλλειψης συγκέντρωσης και πιθανής υπνηλίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το T-Roc με όφελος έως 1.000€, από 212 €/μήνα, ετοιμοπαράδοτο και με εγγυημένη τιμή επαναγοράς.

Μάθε περισσότερα για το Volkswagen T-Roc πατώντας εδώ