Jeep Compass & Renegade. DNA Περιπέτειας

Δύο γνήσια Jeep με προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας και διάθεση για περιπέτεια σε κάθε είδους διαδρομή

  • -
  • -

Σήμερα, οι λάτρεις της εκτός δρόμου οδήγησης δεν συμβιβάζονται. Θέλουν ταυτόχρονα το SUV τους να προσφέρει άψογη συμπεριφορά στην άσφαλτο και όλες τις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Αναζητούν δηλαδή τη μοναδική “Go Anywhere - Do Anything” αίσθηση που χαρακτηρίζει τα Compass και Renegade. Δύο γνήσια Jeep συνώνυμα της περιπέτειας με ξεχωριστό στιλ, αποδοτικούς κινητήρες και εκδόσεις Trailhawk με τα ικανότερα συστήματα τετρακίνησης στην κατηγορία.

 

JEEP COMPASS

Ιδιαίτερα μοντέρνο, ευρύχωρο και αποδοτικό, διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και τις τεχνολογίες που προσφέρουν άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Για την κορυφαία συνδεσιμότητα φροντίζουν τα συστήματα infotainment, 6τάχυτο χειροκίνητο ή 9τάχυτο αυτόματο) και 170 hp (4x4 Trailhawk, 9τάχυτο αυτόματο).


Το Compass προσφέρει άριστο κράτημα και άνεση στην άσφαλτο αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, χάρη στα συστήματα τετρακίνησης Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δεχθεί και ο τομέας της ασφάλειας με 70 τεχνολογίες, όπως η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης. Τώρα, το Jeep Compass είναι διαθέσιμο με σημαντικές εκπτώσεις έως 1.800 ευρώ, δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, με επιλογές χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank και τιμή που ξεκινά πλέον από τις 24.900 ευρώ.
Δείτε περισσότερα για το Jeep Compass πατώντας εδώ

 

JEEP RENEGADE

Το Renegade συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία της μάρκας. Η καμπίνα χαρακτηρίζεται για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο, τον ευχάριστο διάκοσμο, τους μεγάλους χώρους και τον πλούσιο εξοπλισμό με στοιχεία όπως το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής έως 8,4’’ και ο πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT. Στον τομέα της ασφάλειας υπάρχουν περισσότερα από 60 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας και η προειδοποίηση & αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης. Η άνεση και η οδηγική του αίσθηση στο δρόμο παντρεύονται με τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της Jeep.
 
Το ελκυστικό πακέτο ολοκληρώνει η ευρεία γκάμα κινητήρων: σε βενζίνη οι Turbo 1.0 των 120 hp (4x2) και 1.3 με 150 hp (4x2, αυτόματο κιβώτιο DDCT) ή 180 hp (4x4, 9τάχυτο αυτόματο), και σε diesel οι 1.6 με 120 ίππους (4x2, 6άρι χειροκίνητο ή DDCT) και 2.0 με 140 hp (4x4) ή 170 hp (4x4 Trailhawk, 9τάχυτο αυτόματο). Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές: από 18.900 ευρώ μόλις!
Δείτε περισσότερα για το Jeep Compass πατώντας εδώ


Compass ή Renegade; Ψηφίστε στο παρακάτω poll!

Compass & Renegade. Δύο γνήσια Jeep με προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας και διάθεση για περιπέτεια σε κάθε είδους διαδρομή