Ford EcoSport: Εντός κι εκτός δρόμου, εντός κι εκτός πόλης

Δυναμικό σε εμφάνιση και με προηγμένες τεχνολογίες, το Ford EcoSport ελίσσεται με μαεστρία στην πόλη αλλά λατρεύει να δραπετεύει από αυτή. Τώρα γίνεται εύκολα δικό σου με προκαταβολή από 0% και προνομιακό επιτόκιο 1%

  • -
  • -

Το Ford EcoSport είναι ιδανικό για διαδρομές εντός κι εκτός πόλης, εντός κι εκτός δρόμου. Έχει κόμπακτ διαστάσεις που του δίνουν ευελιξία στις καθημερινές αστικές διαδρομές, αλλά διαθέτει επίσης μεγάλους χώρους και προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που του επιτρέπουν να κάνει συχνές αποδράσεις και απολαυστικά ταξίδια. Και τώρα, η απόκτησή του είναι ακόμη πιο εύκολη χάρη στα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance που προσαρμόζονται απόλυτα σε κάθε ανάγκη, με μηνιαίο επιτόκιο από μόλις 1% (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0%, χαμηλή μηνιαία δόση και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

Εμφανισιακά κερδίζει τη ματιά σου με το μίγμα κομψότητας και δυναμισμού, ενώ προσαρμόζεται στο προσωπικό σου στιλ χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης. Ειδικά η κορυφαία έκδοση ST-Line με τις ζάντες αλουμινίου Dark Tarnish και την οροφή σε μαύρο χρώμα αντίθεσης, ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του.

Στο ανανεωμένο, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη αφής έως 8 ιντσών του συστήματος infotainment SYNC 3 που φροντίζει για συνδεσιμότητα με smartphones, ενημέρωση, πλοήγηση και ψυχαγωγία.


Υψηλού επιπέδου είναι και η ποιότητα κατασκευής με μαλακά υλικά, αλλά και η εργονομία, ενώ ανώτερη ακουστική εμπειρία προσφέρει το ηχοσύστημα B&O PLAY με δέκα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer τοποθετημένου στο χώρο αποσκευών και ενός ηχείου μεσαίων συχνοτήτων στο κέντρο του ταμπλό.

Η προηγμένη τεχνολογία είναι βασικό στοιχείο των μοντέλων της Ford και το EcoSport δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μεταξύ των συστημάτων υποστήριξης οδηγού που διαθέτει, συμπεριλαμβάνονται το Blind Spot Information (επιτήρηση τυφλών σημείων), το Roll Stability Control (προστασία από ανατροπή) και η Rear View Camera για αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο παρκάρισμα. Φυσικά το ESC (Electronic Stability Control) και οι 7 αερόσακοι είναι στάνταρ.

Η γκάμα του EcoSport περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ο πολυβραβευμένος 1.0 EcoBoost είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις ισχύος των 100, 125 και 140 ίππων, συνδυάζοντας ζωηρές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Σε diesel, ο νέος 1.5 EcoBlue diesel έχει απόδοση 100 ή 125 ίππων και διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου (από 4,4 l/100 km) και τις χαμηλές εκπομπές CO2 (από 113 g/km). Μπορεί μάλιστα να συνδυαστεί και με το σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All Wheel Drive που κατανέμει ομαλά τη ροπή μεταξύ και των τεσσάρων τροχών και προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση σε ολισθηρές συνθήκες.

Με το σπορ DNA της Ford, εκδρομικό χαρακτήρα και προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το Ford EcoSport κάνει κάθε διαδρομή απολαυστική, εντός ή εκτός δρόμου, εντός ή εκτός πόλης.