Σε ποιο σουπερμίνι μπορείς να έχεις ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη infotainment 8’’;

Οθόνη 11,7’’ αντί για κλασικά όργανα, με δυνατότητα διαρρύθμισης τόσο των ενδείξεων και πληροφοριών όσο και της απεικόνισής τους

  • -
  • -

Μία από τις καινοτομίες που έφερε η τελευταία γενιά του Volkswagen Polo στην κατηγορία των σουπερμίνι όταν παρουσιάστηκε, είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display. Για πρώτη φορά ο οδηγός ενός προσιτού αυτοκινήτου μπορούσε να απολαύσει τεχνολογία που μέχρι τότε υπήρχε διαθέσιμη μόνο σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα. Στη θέση των κλασικών οργάνων υπάρχει μια οθόνη 11,7 ιντσών (προαιρετικός εξοπλισμός) με δυνατότητα παραμετροποίησης από τον οδηγό πατώντας το σχετικό κουμπί VIEW στο πολυλειτουργικό τιμόνι. Στις τρεις επιλογές αναλόγως με τις ανάγκες και την διάθεση απεικονίζονται:

1.     Kλασικά στρογγυλά όργανα για ταχύμετρο – στροφόμετρο και δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής ένδειξης από το μενού πληροφοριών στο κέντρο (π.χ. οδηγίες πλοήγησης).


2.
    
Ψηφιακές ενδείξεις για πληροφορίες οδήγησης δεξιά και αριστερά της οθόνης και επιλογή ενδείξεων από το μενού πληροφοριών στο κέντρο.


3.
    
Η οθόνη "γεμίζει" με την επιθυμητή ένδειξη από το μενού πληροφοριών (π.χ. οδηγίες πλοήγησης), συνοδεία βασικών πληροφοριών στο κάτω μέρος.

Στον ίδιο οπτικό άξονα με το Active Info Display βρίσκεται η οθόνη αφής του συστήματος infotainment διαμέτρου 6,5 έως 8 ιντσών που αναλαμβάνει την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, Apple CarPlay ή Android Auto. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες δύο θύρες USB και SD Card, καθώς και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

 

Η υπηρεσία Volkswagen Connect είναι η «γέφυρα», που ενώνει το αυτοκίνητο με το διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι ο οδηγός να ενημερώνεται real time με πληροφορίες όπως είναι οι κυκλοφοριακές συνθήκες, ο καιρός, τα νέα εστιατόρια και σινεμά της περιοχής, ή τα πρατήρια με την τιμή καυσίμου. Στην εποχή που η συνδεσιμότητα είναι η νέα διάσταση της καθημερινότητας, τα νέα συστήματα infotainment και οι υπηρεσίες Volkswagen Connect κάνουν το Polo ένα με το smartphone.

 

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ VOLKSWAGEN POLO ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ FULL SCREEN ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ