ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Citroen C3 Aircross & C5 Aircross

Τα SUV της Citroen απογειώνουν την έννοια της Άνεσης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κύλισης, τους χώρους και την πρακτικότητα

  • -
  • -

Η νέα γενιά SUV της Citroen υιοθετεί το πρόγραμμα ολοκληρωμένης άνεσης CITROËN ADVANCED COMFORT® με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία στον οδηγό και τους επιβάτες. Τα C3 Aircross και C5 Aircross ενστερνίζονται στο έπακρο τη φινέτσα και τις παραδοσιακές αξίες της γαλλικής φίρμας με κάθε τους πτυχή και διακρίνονται για την ποιότητα κύλισης στην οδήγηση, καθώς και στους χώρους και τη χρηστικότητα της καμπίνας.

 

CITROEN C3 AIRCORSS

To B-SUV της Citroen συνδυάζει την ασφαλή οδική συμπεριφορά με εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Οι αποδοτικοί κινητήρες 1.2 Puretech βενζίνης (έως 130 hp) και 1.5 BlueHDi diesel (έως 120 hp) προσφέρουν επιδόσεις και οικονομία, ενώ τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού μαζί με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Controlεξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια σε κάθε είδους τερέν. Το μήκους 4,15 m αμάξωμα προϊδεάζει για ένα ευρύχωρο σαλόνι, ενώ η πρακτικότητα εντυπωσιάζει! Το πίσω κάθισμα διαιρείται σε δύο ανεξάρτητα μέρη (60:40) και είναι συρόμενο κατά 15 cm, η κλίση της πλάτης ρυθμίζεται σε 3 θέσεις ενώ και η πλάτη του συνοδηγού αναδιπλώνεται προς τα εμπρός επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων έως 2,4 m. Το πορτμπαγκάζ έχει διπλό δάπεδο και μεγάλο όγκο έως 520 λίτρα που εκτινάσσεται στα 1.289 lt όταν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων πέσουν. Στην κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής 7 ιντσών από όπου ελέγχονται τα συστήματα κλιματισμού, ήχου, τρισδιάστατης πλοήγησης και φυσικά το smartphone που μπορεί να συνδεθεί μέσω Android Auto, Apple Car Play, ή Mirror Link.

 

CITROEN C5 AIRCORSS

Τα πάντα στο C5 Aircross συμβάλλουν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία άνεσης, από την καινοτόμο ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions και τα αναπαυτικά καθίσματα Advanced Comfort, μέχρι την κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία. Τα τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα (150 mm), έχουν ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης (5 θέσεις) και είναι πλήρως ανακλινόμενα. Ο χώρος αποσκευών μπορεί να διαμορφωθεί από 580 έως 720 ltμε τα καθίσματα σε όρθια θέση και εκτινάσσεται στα 1.630 lt όταν αναδιπλωθούν, τιμές που δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία! Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός (12,3’’), ενώ η οθόνη αφής 8’’ προσφέρει ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και πλοήγηση. Στην οδήγηση, οι κινητήρες βενζίνης Puretech 1.2 (130 hp) και 1.6 (180 hp) και οι BlueHDi diesel 1.5 (130 hp) και 2.0 (180 hp) συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία, τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού φροντίζουν για άνεση και ασφάλεια και το Grip Control σε συνδυασμό με τα 230 mm απόστασης από το έδαφος (η μεγαλύτερη στην κατηγορία) χαρίζουν στο γαλλικό SUV δυνατότητες κίνησης σε δύσβατα τερέν.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ BEST BUY SUV 2019 ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ BEST BUY SUV 2019