NEO JEEP RENEGADE: Η περιπέτεια σας καλεί!

Το νέο Jeep Renegade είναι εδώ με ολοκαίνουριους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, αναβαθμισμένη τεχνολογία, εξελιγμένα συστήματα τετρακίνησης και τιμή από μόλις 18.900 €!

  • -
  • -

Το νέο Jeep Renegade συνδυάζει ιδανικά δύο κόσμους: την παράδοση που θέλει τα μοντέλα της αμερικανικής μάρκας σκληροτράχηλα και έτοιμα για περιπέτεια, με τις ανέσεις και τεχνολογίες που θεωρούνται εκ των ουκ άνευ σε ένα σύγχρονο μικρό SUV. Δεν είναι τυχαίο που βραβεύτηκε από το 4x4 Magazine ως το “Καλύτερο μικρό SUV της χρονιάς”, με την επιτροπή αξιολόγησης να το ξεχωρίζει για «το δυνατό του image, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου που αφήνει πολύ πίσω τα άλλα οχήματα της κατηγορίας του».

Η διαχρονική του εμφάνιση εκπέμπει με κάθε της πτυχή την ταυτότητα Jeep και ανανεώθηκε με στοιχεία όπως οι καινούριοι προφυλακτήρες, η νέα σειρά ζαντών και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

 

Αντίστοιχα, το εσωτερικό ξεχωρίζει με την ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, τα ποιοτικότερα υλικά και τους αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους, ενώ διακρίνεται για την προσεγμένη κατασκευή, τον μοντέρνο διάκοσμο και τη μεγάλη ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 351 λίτρων). Ο εξοπλισμός παραμένει πλούσιος και διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης, όπως το σύστημα πολυμέσων Uconnect 4ης γενιάς με οθόνη αφής 5, 7 ή 8,4 ιντσών και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay / Android Auto.

 

Το μεγαλύτερο νέο ωστόσο κρύβεται πίσω από την εμβληματική μάσκα με τις 7 γρίλιες. Εκεί παίρνουν θέση δύο ολοκαίνουριοι, πανίσχυροι βενζινοκινητήρες Multiair III: ο 3-κύλινδρος 1.0 T3 με απόδοση 120 ίππων και μηχανικό 6-άρι κιβώτιο, και ο 4-κύλινδρος 1.3 Τ4 σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 ίππους και 6-άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT και με 180 hp και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων! Η ευρεία γκάμα συμπληρώνεται από τους αναβαθμισμένους diesel 1.6 MULTIJET με 120 ίππους και 2.0 MULTIJET σε εκδοχές των 140 και 170 ίππων.

Κορυφαίες δυνατότητες off-road χαρίζει η τετρακίνηση Jeep Active Drive με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο οδηγός, είναι να επιλέξει το ιδανικό από τα προγράμματα οδήγησης: AUTO, SNOW, MUD και SAND. Για τους πλέον απαιτητικούς η έκδοση Trailhawk προσθέτει ακόμη το ROCK mode μαζί με προστατευτικές ποδιές, ενισχυμένη ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή τροχών έως 205 mm, ελαστικά για όλα τα τερέν και αυξημένη απόσταση από το έδαφος 210 mm.

 

Το Jeep Renegade διακρίνεται και στον τομέα της ασφάλειας με περισσότερες από 60 τεχνολογίες. Ανάμεσά τους οι: Forward Collision Warning-Plus (προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης), LaneSense Departure Warning-Plus (προειδοποίηση και αποφυγή ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας), Adaptive Cruise Control, Park Sense (αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης), Blind Spot Monitoring (παρακολούθηση τυφλών σημείων), Rear Cross-path detection (ανίχνευση διερχόμενου οχήματος κατά την όπισθεν), Traffic Sign Recognition (αναγνώριση οδικής σήμανσης) και Intelligent Speed Assist.

Το νέο Jeep Renegade σας καλεί για να ζήσετε μαζί μοναδικές εμπειρίες σε κάθε τερέν. Επιλέξτε ανάμεσα στις εκδόσεις Sport, Longitude, Limited και Trailhawk αυτή που σας ταιριάζει και κάντε το δικό σας τώρα με δελεαστική τιμή από 18.900 €. Μάθετε περισσότερα στο www.jeep.gr.