NISSAN NAVARA. Ο κυρίαρχος στα Pick Up

Τo Navara ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και είναι σχεδιασμένο για σκληρή δουλειά, αλλά και διασκέδαση. Απόκτησέ το τώρα με super απόσυρση και όφελος έως 3.000 €

  • -
  • -

Το Nissan Navara είναι άξιος συνεχιστής της μακροχρόνιας παράδοσης που έχει η ιαπωνική μάρκα στην κατηγορία των Pick-Up. Διαθέσιμο σε εκδόσεις King Cab και Double Cab και βασισμένο σε πλαίσιο ιδιαίτερα υψηλής αντοχής, συνδυάζει εσωτερική ευρυχωρία και ικανότητα μεταφοράς φορτίων άνω του ενός τόνου, τόσο εντός όσο και σε εκτός δρόμου. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας πετρελαίου 2.3 dCi των 160 ίππων και 403 Nm ροπής συνδυάζει δύναμη με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ ο πανίσχυρος 2.3 dCi twin-turbo αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm και προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις.

 

Το πολυτελές εσωτερικό συμβάλλει στην μοναδική οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Nissan Navara. Ποιότητα, πρακτικότητα και ευρυχωρία θυμίζουν επιβατικό αυτοκίνητο, όπως άλλωστε και η συνδεσιμότητα. Η οθόνη αφής 7" συνδέεται πλήρως με συμβατά smartphone και είναι εφοδιασμένη με φωνητικές λειτουργίες, κάμερα οπισθοπορίας, καθώς και συστήματα ήχου και πλοήγησης που κάνουν κάθε ταξίδι πιο άνετο και ασφαλές.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός και με οποιεσδήποτε οδηγικές συνθήκες, το Nissan Navara φτάνει εκεί με την αποτελεσματική του τετρακίνηση. Οι επιλογές 2WD, 4WD HIGH και 4WD LOW ενεργοποιούνται πανεύκολα, μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη που βρίσκεται στο ταμπλό, ενώ σε δύσκολες καταστάσεις εκτός δρόμου, υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή του μηχανικού κλειδώματος του διαφορικού.

 

Επιπλέον, το Navara είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD) και συστήματα Hill Start Assist και Hill Descent Control. Τέλος, οι μεγάλες γωνίες προσέγγισης (30ο) και αναχώρησης (24ο), τα 600 mm βύθισης και τα 224 mm απόστασης από το έδαφος, είναι χαρακτηριστικά που θα εκτιμηθούν δεόντως στην εκτός δρόμου κίνηση.

Αλλά και στον τομέα της ασφάλειας, το ιαπωνικό Pick-Up διακρίνεται με τα συστήματα Περιμετρικής Θέασης (Around View Monitor) και Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Forward Emergency Barking).

 

Όσοι θεωρούν πως ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας είναι “must” σε ένα Pick-Up, θα ενθουσιαστούν με την έκδοση N-GUARD που ξεχωρίζει με τις τολμηρές μαύρες λεπτομέρειες και τις ζάντες αλουμινίου Black Monotone 18 ". Πρόκειται για την πιο σκληρή έκδοση του Navara με έμφαση στην εκτός δρόμου οδήγηση και ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει στοιχεία όπως η ηλεκτρική φιμέ ηλιοροφή, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη και κίτρινες ραφές και το θερμαινόμενο τιμόνι με χειριστήρια του cruise control και του ηχοσυστήματος.

 

Το Nissan Navara είναι ο καλύτερος συνεργάτης του επαγγελματία και το ικανότερο Pick-Up της αγοράς, με ωφέλιμο φορτίο που φτάνει τα 1.221 κιλά (αναλόγως της έκδοσης), ικανότητα ρυμούλκησης έως 3,5 τόνους και μήκος καρότσας που φτάνει τα 1.578 mm στην έκδοση Double Cab ή τα 1.788 mm στην King Cab. Στο χώρο φόρτωσης υπάρχουν επίσης οι πρωτοποριακές ράγες C, με κανάλια βαρέως τύπου στο πίσω εξωτερικό τοίχωμα της καμπίνας, αλλά και πλευρικά για ασφαλέστερη πρόσδεση κάθε είδους φορτίου.

Τώρα, η απόκτηση του Nissan Navara είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ, χάρη στη super απόσυρση με όφελος έως 3.000 €, αλλά και την εγγύηση 5 ετών ή 160.000 km. Μάθε περισσότερα στο www.nissan.gr.

.