FORD BLUE DAYS. Ώρα για Ford.

Απόκτησε το Ford των ονείρων σου με επιτόκιο από 1%, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και όφελος έως € 3.020!

  • -
  • -

Ποτέ άλλοτε η αγορά ενός Ford δεν ήταν πιο εύκολη αλλά και πιο συμφέρουσα. Τώρα, μπορείς να κάνεις δικό σου το Ford των ονείρων σου, χάρη στο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη και προνόμια. Θέλεις Ka, Fiesta, Focus, EcoSport, Kuga, C-Max ή Mustang; Διάλεξε το μοντέλο που επιθυμείς και απόκτησέ το με χρηματικό όφελος που φτάνει τα € 3.020 και 8ετή εργοστασιακή εγγύηση! Και καν’ το εύκολα, εκμεταλλευόμενος τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Finance, που συνδυάζονται με το πρόγραμμα Ford Blue Days και προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σου, με μηνιαίο επιτόκιο από μόλις 1% (πλέον εισφοράς 0,6%)!

Tα συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα δεν εξασφαλίζουν μόνο ένα ανταγωνιστικό και σταθερό επιτόκιο. Συγχρόνως είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στις επιθυμίες σου, προσφέροντας εναλλακτικά τα εξής:

  • Ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως και 84 μήνες
  • Χαμηλή μηνιαία δόση
  • Χαμηλή προκαταβολή (από 15%)

 

Το προωθητικό πρόγραμμα Ford Blue Days αφορά σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Ford. Βρες παρακάτω αυτό που θέλεις και στη συνέχεια όρισε το ύψος της προκαταβολής που σε βολεύει και την περίοδο αποπληρωμής που σε εξυπηρετεί. Τόσο απλά, αλλά και τόσο εύκολα.

 

Ο πίνακας είναι ενδεικτικός. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.ford.gr ή επισκεφθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Ford.