FORD FOCUS ACTIVE. Αυθόρμητα περιπετειώδες Crossover

Το νέο Ford Focus βουτάει στην περιπέτεια και κερδίζει τον τίτλο Active με σχεδίαση εμπνευσμένη από τα SUV, ευελιξία crossover αλλά και την τεχνολογική υπεροχή Ford. Απόκτησέ το τώρα με 195 ευρώ το μήνα!

  • -
  • -

Το νέο Ford Focus εντυπωσιάζει με τη δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς κινητήρες, την προηγμένη τεχνολογία και την κορυφαία οδική συμπεριφορά του. Τώρα, γίνεται ακόμη πιο περιπετειώδες. Το Focus Active είναι το νέο crossover της Ford και συνδυάζει ιδανικά την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση με την εσωτερική λειτουργικότητα. Είτε ως 5-θυρο είτε ως Wagon, κερδίζει τη ματιά σου με το αυξημένο ύψος από το έδαφος και τους εκτεταμένους θόλους των τροχών που δένουν αρμονικά με την κομψότητα και το σπορ ύφος που χαρακτηρίζουν κάθε Focus.

Στο εσωτερικό, η ψηλότερη θέση οδήγησης προσφέρει καλύτερη εποπτεία το δρόμου και αίσθηση crossover. Η ευρύχωρη καμπίνα διακρίνεται ακόμη για την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες άνεσης και συνδεσιμότητας.

 

Το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3 της Ford, επιτρέπει τον έλεγχο των λειτουργιών ήχου, πλοήγησης και κλιματισμού με χειρονομίες pinch & swipe στην οθόνη αφής 8 ιντσών, καθώς και με απλές φωνητικές εντολές.

Το Ford Focus Active είναι δραστήριο, εντός και εκτός δρόμου. Οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης 1.5 EcoBoost με 150 ή 182 ίππους και ο diesel 1.5 EcoBlue των 120 ίππων συνδυάζουν υψηλή απόδοση και οικονομία καυσίμου. Διαθέσιμο είναι και το νέο, ευφυές 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που ελέγχεται μέσω ενός κομψού και εργονομικού επιλογέα Rotary Gear Shift Dial.

 

Στην οδήγηση, το πακέτο προηγμένων τεχνολογιών Ford Co-Pilot360 εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, ενώ με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) έχεις τον απόλυτο έλεγχο και προσαρμόζεις το Focus Active ανάλογα, σε κάθε σου εξόρμηση. Υπάρχουν 5 διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης: Normal, ECO, Sport, Comfort και Slippery που σε βοηθούν να απολαμβάνεις τις ικανότητες του Focus Active, είτε ταξιδεύεις στον αυτοκινητόδρομο, είτε σε λασπώδες και ολισθηρό οδόστρωμα.

Με το νέο Ford Focus Active θα ψάχνεις συνεχώς ευκαιρίες για απόδραση. Τώρα μπορείς να το κάνεις εύκολα δικό σου με μηνιαία δόση από 195€, μέσω του προνομιακού προγράμματος χρηματοδότησης Ford Finance MyFocus. Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το FocusActive και τις δυνατότητες χρηματοδότησης στο www.ford.gr.