Audi A1: Το νεανικό, στυλάτο sport αυτοκίνητο που πάντα ήθελες!

Μοντέρνο και δυναμικό, με DNA από το θρυλικό Audi Quattro

  • -
  • -

Το νέο Audi A1 Sportback είναι ένα από το πιο νεανικά, τα πιο στυλάτα αυτοκίνητα του 2019. Διακρίνεται για τον sport χαρακτήρα και τη μοντέρνα του αισθητική. Κερδίζει τη ματιά σου με τη δυναμική, minimal σχεδίαση και τις ρετρό πινελιές, όπως οι χαρακτηριστικοί αεραγωγοί στο τελείωμα του καπό, που συνδυάζονται αρμονικά με σύγχρονες γραμμές, εντυπωσιακά τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα και προτεταμένους θόλους των τροχών. Και με τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης, προσαρμόζεται απόλυτα στις επιθυμίες σου.

Δυναμικό και μυώδες, το νέο Audi A1 αναβιώνει το sport DNA του θρυλικού Audi Quattro και μετατρέπει κάθε σου μετακίνηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδιαίτερα εξωστρεφές σε εμφάνιση και συμπεριφορά, προβάλλει τον αυθεντικό του χαρακτήρα με κάθε του πτυχή και σε συναρπάζει. Δεν μένει σε ένα μονόλογο, δεν εκτελεί απλώς τις εντολές σου αλλά σε προσκαλεί σε μια διαδραστική σχέση οδηγικής ευχαρίστησης.



Λατρεύει το δρόμο, θέλει να το οδηγείς και να ανακαλύπτεις μαζί του νέες απαιτητικές, απολαυστικές διαδρομές. Καθισμένος στην οδηγοκεντρική θέση οδήγησης με το ταμπλό που έχει κλίση 30ο προς εσένα, νιώθεις ένα μαζί του και έτοιμος να ξεχυθείς στον ορίζοντα. Σε ευθείες και στροφές, εκεί όπου απελευθερώνονται οι αρετές του στιβαρού πλαισίου, η δύναμη των αποδοτικών υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων TFSI με ισχύ έως 200 hp και το sport DNA που κρύβει μέσα του. Προαιρετικά διαθέσιμο είναι και το σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς Audi drive select με 4 προγράμματα οδήγησης: auto, dynamic, efficiency και individual.

Το μικρό της Audi έχει μεγάλες δυνατότητες, όπως και μεγάλους χώρους. Η μοντέρνα καμπίνα εκμεταλλεύεται την αύξηση του μεταξονίου κατά 9,5 cm και του πλάτους κατά 3 cm και προσφέρει περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Ειδικά το πορτμπαγκάζ, κέρδισε 65 επιπλέον λίτρα φτάνοντας στα 335 lt. Ποιότητα και ανέσεις βρίσκονται στο γνωστό κορυφαίο επίπεδο της Audi, ενώ ο κομψός διάκοσμος και η sport σχεδίαση ενισχύονται από το hi-tech προφίλ για το οποίο φροντίζουν ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα infotainment MMI με οθόνη έως 10,1’’.



Προαιρετικά διατίθεται το Audi virtual cockpit με διάσταση 10,25’’ ή 12,50’’ και διευρυμένες λειτουργίες, πληροφορίες και γραφικά, ενώ οι υπηρεσίες Audi Connect διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό. Για τους λάτρεις της μουσικής, το ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 11 ηχεία και ισχύ 560 Watts προσφέρει μοναδική εμπειρία ήχου.

Ένα ακόμη δυνατό στοιχείο του Audi A1 Sportback είναι τα συστήματα ασφάλειας που έρχονται απευθείας από τα μεγαλύτερα Audi και διατηρούν σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, αναγνωρίζουν οχήματα, διερχόμενους πεζούς ή ποδηλάτες μπροστά και φρενάρουν αυτόματα το αυτοκίνητο αν χρειαστεί, προστατεύουν τον οδηγό από πιθανούς κινδύνους και τον διευκολύνουν να παραμένει στη λωρίδα του ή να παρκάρει.

Τελικά, το νέο μικρό Audi μόνο μικρό δεν είναι. Έχει μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητα, έχει συγκεντρώσει τεχνολογικά προνόμια από τα μεγαλύτερα αδέρφια της μάρκας, έχει sport χαρακτήρα που το κάνει ικανό αλλά κυρίως ευχάριστο στην οδήγηση και έχει το απαραίτητο στυλ για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Μάθε περισσότερα για το νέο Audi A1 Sportback πατώντας εδώ