ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ FORD CROSSOVERS. Δίψα για περιπέτεια!

Η νέα σειρά των FORD CROSSOVERS έχει μια πρόταση για τον καθένα: το μικρό KA+ Active, το ευέλικτο Fiesta Active και το οικογενειακό Focus Active

  • -
  • -

Η οικογένεια crossover της Ford περιλαμβάνει τα Focus Active, Fiesta Active και KA+ Active. Εμπνευσμένα από τα SUV, συνδυάζουν σκληροτράχηλο στυλ και ευελιξία με την οδηγική απόλαυση που χαρακτηρίζει παραδοσιακά τα Ford. Ποιο από τα τρία σου ταιριάζει;

Ford Focus Active

Το εξαιρετικό Ford Focus βουτάει στην περιπέτεια. Η νέα έκδοση Focus Active, που θα είναι διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2019, συνδυάζει άψογα την ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση με την εσωτερική λειτουργικότητα και ευρυχωρία για να προσφέρει μια δυναμική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη crossover εμπειρία. Θα το αναγνωρίσεις από το αυξημένο ύψος από το έδαφος και τους εκτεταμένους θόλους των τροχών. Οι αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης και diesel συνδυάζουν μέγιστη απόδοση και οικονομία, ενώ το πακέτο προηγμένων τεχνολογιών Ford Co-Pilot360 εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στην οδήγηση. Επιπλέον, με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) έχεις τον απόλυτο έλεγχο και προσαρμόζεις το Focus Active ανάλογα, σε κάθε σου εξόρμηση.

Ford Fiesta Active

Το Ford Fiesta είναι το πιο απολαυστικό οδηγικά και το προηγμένο τεχνολογικά σουπερμίνι και προσφέρεται σε ευρεία γκάμα εκδόσεων. Ανάμεσά τους και το εμπνευσμένο από τα SUV, Fiesta Active. Θα το αναγνωρίσεις από το crossover λουκ, τις ράγες οροφής, τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τις ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 17’’. Το εσωτερικό είναι προσαρμοσμένο ανάλογα, με ψηλότερη θέση οδήγησης, infotainment SYNC με έγχρωμη οθόνη αφής και πλούσιο εξοπλισμό. Τα 3 επιλέξιμα προφίλ (Normal, Eco & Slippery) και το πλήρως απενεργοποιούμενο ESP, προσαρμόζουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις προσωπικές σου προτιμήσεις και τις συνθήκες οδήγησης. Οι αποδοτικοί κινητήρες ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Fiesta Active.

Ford Ka+ Active

Το μικρό Ford στην έκδοση Active είναι έτοιμο για περιπέτεια. Είναι συμπαγές, στιβαρό και διαθέσιμο με μια σειρά από έξυπνα και χρήσιμα τεχνολογικά συστήματα. Διακρίνεται από το αυξημένο ύψος από το έδαφος, τα προστατευτικά του αμαξώματος και τις ζάντες 15’’. Η εντυπωσιακά ευρύχωρη καμπίνα χωράει πέντε ενήλικες και με τις χρωμιωμένες ράγες οροφής μπορείς να αυξήσεις τις μεταφορικές του ικανότητες, για τις αποδράσεις σου τα σαββατοκύριακα. Είτε οδηγείς στην πόλη, είτε ταξιδεύεις στην εθνική οδό, το KA+ Active ανταποκρίνεται εξίσου καλά και στις δύο περιπτώσεις. Η τιμή του μπορεί να είναι χαμηλή, όμως το επίπεδο ενθουσιασμού που προσφέρει είναι πολύ υψηλό.