NEO JEEP RENEGADE. Born To Be Wild

Το νέο Jeep Renegade αλλάζει τα δεδομένα στα κόμπακτ SUV με τους ολοκαίνουριους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, την αναβαθμισμένη τεχνολογία, τα εξελιγμένα συστήματα τετρακίνησης και την τιμή που είναι σκέτη πρόκληση: από 18.900 € μόλις!

  • -
  • -

Το νέο Jeep Renegade δίνει συνέχεια στην άκρως πετυχημένη πορεία του κόμπακτ SUV της αμερικανικής φίρμας και θέτει νέα στάνταρτ απόδοσης με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και diesel. Η διαχρονική του εμφάνιση ανανεώνεται με στοιχεία όπως οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, η νέα σειρά ζαντών και τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Πίσω από την εμβληματική μάσκα με τις 7 γρίλιες παίρνουν θέση δύο ολοκαίνουριοι, πανίσχυροι βενζινοκινητήρες Multiair III: ο 3-κύλινδρος 1.0 T3 με μηχανικό 6-άρι κιβώτιο και απόδοση 120 ίππων, και ο 4-κύλινδρος 1.3 Τ4 σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 150 HP και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDCT, ή με 180 HP και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων! Η ευρεία γκάμα συμπληρώνεται από τους αναβαθμισμένους diesel 1.6 MULTIJET με 120 ίππους και 2.0 MULTIJET σε εκδοχές των 140 και 170 ίππων.



Για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις 4WD του Renegade προσφέρουν κορυφαίες δυνατότητες off-road, χάρη στην τετρακίνηση Jeep Active Drive με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο οδηγός, είναι να επιλέξει το ιδανικό από τα προγράμματα οδήγησης: AUTO, SNOW, MUD και SAND. Για τους πλέον απαιτητικούς η έκδοση Trailhawk προσθέτει ακόμη το ROCK mode μαζί με προστατευτικές ποδιές, ενισχυμένη ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή τροχών έως 205 mm, ελαστικά για όλα τα τερέν και αυξημένη απόσταση από το έδαφος 210 mm.

Το εσωτερικό του Jeep Renegade περιλαμβάνει ποιοτικότερα υλικά, περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους και ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα. Διακρίνεται για την προσεγμένη κατασκευή, τον μοντέρνο διάκοσμο και τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 351 λίτρων). Το πνεύμα της εποχής ακολουθεί και ο εξοπλισμός που διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης, όπως το σύστημα πολυμέσων Uconnect 4ης γενιάς με οθόνη αφής 5, 7 ή 8,4 ιντσών και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay / Android Auto.



Στον τομέα της ασφάλειας, το Jeep Renegade σκοράρει επίσης πολύ ψηλά με περισσότερες από 60 τεχνολογίες, όπως η προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης, η προειδοποίηση και αποφυγή ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το προσαρμοζόμενο Cruise Control, το αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Sense, το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, το σύστημα ανίχνευσης διερχόμενου οχήματος κατά την οπισθοπορία, καθώς και τα ολοκαίνουργια συστήματα αναγνώρισης οδικής σήμανσης και Intelligent Speed Assist.

Το νέο Jeep Renegade είναι φτιαγμένο για περιπέτεια και προσφέρει ασφαλή και απολαυστική οδηγική εμπειρία, σε κάθε τερέν. Διάλεξε το ιδανικό για σένα επίπεδο εξοπλισμού, ανάμεσα στα Sport, Longitude, Limited και Trailhawk και κάν’ το τώρα δικό σου με δελεαστική τιμή λανσαρίσματος από 18.900 € μόλις.