ΝΕΟ FIAT 500X. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Το ανανεωμένο SUV της FIAT μας ταξιδεύει στο χρόνο με το μοναδικό του στυλ. Στην πόλη με λουκ Urban ή στην εξοχή με την έκδοση Cross και όπλα του τους ολοκαίνουριους κινητήρες Firefly, την προηγμένη τεχνολογία και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

  • -
  • -

Το νέο FIAT 500X έφτασε στην ελληνική αγορά με ανανεωμένη εμφάνιση, κορυφαίο εξοπλισμό, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης αλλά και τους ολοκαίνουργιους Turbo κινητήρες βενζίνης FireFly. Το μοναδικό του στυλ έχει ενισχυθεί με νέα φώτα ημέρας και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ διαθέσιμα είναι και τα πρωτοποριακά φώτα Full-LED τα οποία προσφέρουν κορυφαία ορατότητα. Παράλληλα, το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό αναβαθμίστηκε με νέο πίνακα οργάνων που επιτρέπει την ακόμα πιο εύκολη ανάγνωση των πληροφοριών και επανασχεδιασμένο δερμάτινο τιμόνι με άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του ηχοσυστήματος. Στο κομψό ταμπλό δεσπόζει το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7 ιντσών. Διαθέτει δυνατότητα λειτουργίας MirrorLink μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android Auto, Bluetooth, θύρες Aux και USB, audio streaming, ανάγνωση μηνυμάτων και λειτουργία αναγνώρισης φωνής. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής Uconnect LIVE, οι χρήστες μπορούν να ακούν μουσική μέσω των Deezer και TuneIn, να διαβάσουν ειδήσεις μέσω του Reuters, αλλά και να είναι σε επικοινωνία με τους φίλους τους μέσω του Facebook και του Twitter.

Το ανανεωμένο εσωτερικό συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση, ευρυχωρία και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας

Η μεγάλη είδηση στο 500X είναι οι νέας γενιάς υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης Firefly, που σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας καυσίμου. Η γκάμα περιλαμβάνει τον 3κυλινδρο του 1 λίτρου που αποδίδει 120 ίππους και 190 Nm ροπής και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, καθώς και τον 4κυλινδρο των 1,3 λίτρων με ισχύ 150 ίππους και ροπή 270 Nm. Και στις δύο περιπτώσεις η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Αμφότεροι είναι κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα χαμηλό βάρος και διαθέτουν την 3η γενιά του συστήματος MultiAir που βελτιστοποιεί περαιτέρω την απόδοση της καύσης μέσω του ελέγχου του χρονισμού - βυθίσματος των βαλβίδων εισαγωγής. Τη γκάμα συμπληρώνει ο ανανεωμένος βενζινοκινητήρας 1.6 E-Torq με 110 ίππους και ο turbo diesel 1.6 MultiJet II, ο οποίος αναβαθμίστηκε με την εφαρμογή επιλεκτικού καταλύτη SCR και αποδίδει 120 ίππους και 320 Nm μόλις στις 1.750 σ.α.λ.

Το νέο FIAT 500X Urban διακρίνεται για την αστική του εμφάνιση και το μοναδικό, διαχρονικό στυλ της οικογένειας 500

2 στυλ, 3 εκδόσεις εξοπλισμού, αμέτρητες επιλογές

Το νέο FIAT 500X είναι διαθέσιμο με δύο στιλ αμαξωμάτων (URBAN - CROSS) και σε 3 επίπεδα εξοπλισμού: το 500X Urban με αστική εμφάνιση, το 500X City Cross με off-road αισθητική και το 500X Cross για όσους αγαπούν τις εξορμήσεις εντός και εκτός δρόμου. Κοινός παρανομαστής είναι το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, αφού στοιχεία όπως ο κλιματισμός, το Cruise Control, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, οι ζάντες αλουμινίου, το σύστημα ESP με λειτουργία Hill Assist, οι 6 αερόσακοι αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist, είναι στάνταρ!

Η έκδοση 500X City Cross προσθέτει off-road αισθητική στο B-SUV της FIAT


Στην κορυφαία έκδοση Cross θα βρείτε επιπλέον μπάρες οροφής, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, σύστημα πλοήγησης TomTom 3D. Τέλος, αυτή την περίοδο οι αγοραστές του 500Χ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις αντίστοιχες εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο και εκείνες με το αυτόματο DCT χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποκτώντας την έκδοση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Το FIAT 500X Cross διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό για όσους αγαπούν τις εξορμήσεις εντός και εκτός δρόμου

Κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας στην οδήγηση, στάνταρ!

Το 500X Cross διαθέτει το πλέον πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης στην κατηγορία του, στο βασικό εξοπλισμό. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα όπως το Safety Distance Manager, που μειώνει αυτόματα την ταχύτητα του 500Χ όταν πλησιάζει σε προπορευόμενο όχημα, η αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, η επόπτευση τυφλού σημείου (Blind Spot Alert) και το Autonomous Emergency Brake, το οποίο αναγνωρίζει εμπόδια στην πορεία του αυτοκινήτου και ενεργοποιεί τα φρένα στην περίπτωση που ο οδηγός δεν κάνει κάποια κίνηση ώστε να αποφύγει την επικείμενη σύγκρουση. Φυσικά, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχείων εξατομίκευσης, όπως χρωμάτων για το αμάξωμα, επενδύσεων για το εσωτερικό, τροχούς, κτλ.

Το νέο 500Χ κάνει την οδήγηση πιο συναρπαστική, πιο άνετη και πιο ασφαλή από ποτέ. Δείτε το στις εκθέσεις του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Fiat και κάντε το δικό σας με τιμή από 16.900 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, προνομιακό επιτόκιο 2,9% και δώρο το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT!

Με το πλέον πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, το νέο 500Χ είναι πιο συναρπαστικό, πιο άνετο και πιο ασφαλές από ποτέ